Koronavirüse yakalanan Babacan'dan çağrı: Toplu organizasyonlardan uzak durun, her türlü tedbirinizi alın

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, şikayetlerinin azaldığını ve doktorların tavsiyesiyle tedavisinin evde devam edeceğini söyledi

Ali Babacan / Fotoğraf: AA

Yaklaşık iki hafta önce yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından son durumuyla ilgili paylaşım yaptı.

Koronavirüs tedavisinde 15 günü geride bıraktığını kaydeden Babacan, şikayetlerinin azaldığını ve bulguların düzelme eğilime girmesi üzerine tedavisine evde devam edeceğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hastanede kaldığı süre boyunca sağlık çalışanlarının gösterdiği büyük fedakarlığa şahit olduğunu aktaran Babacan, "Hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Toplu organizasyonlardan uzak durun"

Son günlerde yeniden yaygınlaşan koronavirüs salgınına karşı uyarıda bulunan Babacan, şunları kaydetti:

"Covid-19'la on beşinci günün sonunda şikayetlerim azaldı.  Bulguların da düzelme eğilimine girmesi üzerine doktorum tedavimin evde süreceğini söyledi. Hastanede kaldığım süre boyunca sağlık çalışanlarımızın gösterdiği büyük fedakarlığa şahit oldum. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Son günlerde yeniden yaygınlaşan salgına karşı özellikle toplu organizasyonlardan uzak durmanızı, her türlü tedbiri almanızı, kendinizi ve çevrenizdekileri korumanızı özellikle rica ediyorum. Tüm COVID-19 hastalarına acil şifalar diliyorum."

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU