Game of Thrones'un genç yıldızı Maisie Williams: Reddedilmeyi ünlü olduktan sonra öğrendim, bana hiç hayır denmemişti

Maisie William, Hollywood dünyasının zorlu koşullarına dair konuştu

Williams daha önce de Arya Stark karakterinin üstüne yapışmasından ve başka rolleri almasını zorlaştırmasından endişe duyduğunu dile getirmişti (AFP)

HBO’nun sevilen dizisi Game of Thrones'a henüz 12 yaşındayken dahil olan ve Arya karakterini canlandırarak pek çok kişinin beğenisini kazanan Maisie Williams, ünlü dizi bitmeden önce başka projeler için reddedilmenin ne kadar kötü olduğunun farkında olmadığını söyledi. 

Metro'nun haberine göre genç oyuncu başka projelerde yer almaya dair şunları söyledi:

Neredeyse daha zor çünkü hiç hayır denmemişti. Game of Thrones katıldığım ikinci seçmeydi ve kariyerim onunla başladı.

Her zaman rekabet vardır ve neler yaptığınızın bir önemi yoktur, her zaman rolleri kaybedeceksiniz. Endüstri reddetmek üzerine kurulu. Bunu kesinlikle şimdi öğreniyorum. Reddedilmenin üstesinden gelmeyi ve bunu kişisel bir şey olarak görmemeyi… Ancak hayır denmesini öğrenmek gerçekten zor. ‘Ah bu şeydeki rolü almadım' dediğinizde kimsenin sizin için ayıracak vakti yoktur. ‘10 yılın en başarılı dizisinden çıktın bir dakika bekler misin?’ diyorlar.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Williams’ın da yer aldığı Yeni Mutantlar (New Mutants) filmi eleştirmenlerden olumlu yorumlar almadı. 

Genç oyuncu şu ifadeleri ekledi:

İlk kez bir planım var.

Tüm kariyerim boyunca bir hedef belirlemedim ve bu iyiydi fakat son zamanlarda, 'Tamam hadi içinde bulunduğumuz bu durumu değiştirmeye çalışalım ve yapmak istediğim şeyleri çözelim' diyorum. Zihin sağlığı açısından bakınca bile bir yön varmış gibi hissetmek gerçekten yardımcı oluyor.

Erken yaşta şöhreti bulmaya dair konuşan Williams, 12 yaşındayken dahi bazı kişilerin kendisinin kötü alışkanlıklar elde edeceğinden endişe duyduğunu belirtiyor. Genç oyuncu güzel yanları da olsa kimsenin işin zor ve tehlikeli yanlarına değinmediğini ifade ediyor. 

 

Independent Türkçe, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU