Aynı filmi arka arkaya 116 kez sinemada izledi

Guinness Dünya Rekorları'na giren Captain Marvel hayranı “Böyle bir şeyi tekrar deneyeceğimi sanmıyorum” dedi

Captain Marvel filmi 7 Mart'ta vizyona girmişti

Bir Captain Marvel hayranı filmi sinemada tek başına defalarca izleyerek rekor kırdı.

Brie Larson’ın Captain Marvel karakterini canlandırdığı filmi 116 kez izleyen hayran Steve Ruppel, 14 bin dakikadan daha fazla bir süre boyunca çok salonlu sinemaya kendini kapatarak bu başarıyı elde etti.

Önceki rekoru kırmak için 7 Mart’ta vizyona giren filmi en az 104 kez izlemesi gereken Ruppel, Guinness Dünya Rekorları'na girebilmek amacıyla filmi 116 kez izlemeye karar verdi.

Ruppel yaptığı açıklamada “Bu rekoru kırmak isteyen başka biri varsa ben gerçekten rekor kırmak istemiyorum. Çünkü bunu yapmak epey zordu… bir daha böyle bir şeyi deneyeceğimi sanmıyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan düzenli olarak rekor kırdığı kaydedilen Ruppel, daha önce üst üste giydiği tişörtlerle yarı maraton koşarak ve ayrıca bir litre et suyunu en hızlı (12 saniye) içen kişi rekorunu kırmıştı.

Captain Marvel rekorunu kırmak için işten izin almak zorunda kalan Ruppel, filmin çok sıkıcı olduğunu ancak daha ince detaylara odaklandığında filmin yapımcılarının kendisini daha çok etkilediğini söyledi.

Ruppel, “Filmin bir sahnesinde arka planda 1995 yılının Haziran’ını gösteren bir takvim var. Ve o gün dolunay gerçekleşiyor. Filmin sonunda Google’da araştırınca gerçekten aynı tarihte dolunay olduğunu gördüm” diye konuştu.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Kırkpınar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU