Chadwick Boseman'in menajeri oyuncunun kanseri neden gizlediğini açıkladı

"Black Panther" filminin yıldızının ölümü onunla çalışan birçok kişi için büyük şok olmuştu

Black Panther'in yönetmeni oyuncunun film üzerinde çok büyük etkisi olduğunu açıklamıştı (AFP)

Chadwick Boseman'in geçen ay ölümü sinema sektöründe büyük şok yaratmıştı ve şimdi menajeri oyuncunun kanser tanısını neden sır gibi sakladığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Black Panther" filminin yıldızı 28 Ağustos Cuma günü 43 yaşında kolon kanserinden hayatını kaybetti. Oyuncunun bu hastalığının tanısı 2016'da konmuştu.

Rahatsız olduğunu beyaz perdedeki kardeşi Letitia Wright dahil pek çok kişi bilmiyordu. Dokunaklı anma konuşmasında Boseman'in set arkadaşı Wright şu ifadeleri kullanmıştı:

Keşke hoşça kal diyebilseydim, sana birkaç kez mesaj attım fakat gerçekten meşgul olduğunu düşünmüştüm. Bu kadar çok şeyle baş ettiğini bilmiyordum.

The Hollywood Reporter'a göre, yalnızca "çok yakın" arkadaş çevresi ve Boseman'ın ekibi aktöre konan tanıdan haberdardı. Boseman'ın menajeri Michael Greene, oyuncunun daha fazla kişiye söylememesinin nedenini açıkladı. Greene, bunun kısmen Boseman'ın annesi Carolyn'den öğrendiği derslere dayandığı söyledi.

Greene şunları söyledi:

(Annesi) ona hep insanları kendisi için telaşlandırmamayı öğretti.

Aynı zamanda herkesin bu işte bir şeylerle kafayı bozduğunu hissediyordu ve çok ama çok kapalı bir kişiydi.

Greene yakında yayımlanacak Netflix filmi Ma Rainey’s Black Bottom hakkında da konuştu ve Boseman'ın çekimler sırasında "ciddi acı" duyduğunu söyledi.

Ma Rainey's Black Bottom'da Viola Davis de rol alıyor. Film 1920'lerde siyahi sanatçıların maruz kaldığı ırkçı sömürüye ve kurumsal baskıyla mücadele etme çabasına ışık tutuyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Söylemez

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU