Fenerbahçe'den "dayanışma" vurgusu: 17 Süper Lig ekibinin ürünleri Fenerium'da satılacak

Fenerbahçe Kulübü; Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor dışındaki 17 Süper Lig ekibinin ürünlerinin Fenerium'da satılacağını ve gelirlerin doğrudan kulüplere aktarılacağını duyurdu

Fenerium, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor dışındaki 17 kulübün ürünlerini satarak, gelirlerini ilgili kulüplere gönderecek / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Kulübü, dayanışma vurgusuyla yayınladığı açıklamada, Fenerium mağazalarında diğer Süper Lig ekiplerinin ürünlerinin satılacağını duyurdu.

Buna göre Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor dışındaki diğer 17 Süper Lig kulübünün ürünleri Fenerium mağazalarında satılabileceği ve bu ürünlerden elde edilen gelirlerin doğrudan kulüplere aktarılacağı mektupla takımlara bildirildi.

Mektupta salgının dünyada olduğu gibi Türkiye'yi de derinden etkilediği ve tüm kulüplerin taraftarlarından uzak durmak zorunda kaldığı belirtildi. 

 

 

Sarı-lacivertli kulübün ligde yer alan kulüplerin başkanlarına hitaben "Birlikte Daha Güçlüyüz" vurgusuyla gönderdiği mektupta, Ülker Stadı'nda Maraton Alt Fenerium Mağazası'nda oluşturulacak özel alanda, diğer takımlara gönül vermiş taraftarlarla kulüplerinin formalarını buluşturmanın amaçlandığının anlatıldığı ifade edildi. 

Mektupta birlik, beraberlik ve dayanışma duygularıyla bu zor günleri en az zararla geride bırakmanın, saha içindeki mücadeleyi saha dışında da "yan yana" sürdürmenin herkes için ne kadar önemli olduğu belirtilerek, "Fenerium’da satılacak diğer kulüplerin formalarından hiçbir gelir elde etmeksizin satışlardan elde edilecek tüm gelirleri ilgili kulüplere iletecektir" açıklamasında bulunuldu.

Her kulübün aynı gemide olduğu bilinciyle karşılıklı saygı ve birliğin Türk sporunu güçlü kılacağı vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

Fenerbahçe Kulübü olarak bu birlik beraberliğin sağlanması, devam etmesi adına üzerimize düşeni her zaman gönülden yapacağımızı paylaşıyor; dayanışma ruhuyla güzel günlere yelken açacağımıza inanıyoruz.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU