Galatasaray, FIFA ve UEFA'dan Fatih Terim'e doğum günü kutlaması

Galatasaray Kulübü, FIFA ve UEFA, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in doğum günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in 67. yaş günü, tesislerde futbolcularla birlikte kutlandı / Fotoğraf: @GalatasaraySK

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Kulübü, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ve Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), teknik direktör Fatih Terim'in 67'inci yaş gününü unutmadı.

Galatasaray Kulübü, teknik direktörü Fatih Terim'in doğum gününü hazırladığı özel bir video ile kutladı.

 

 

Öte yandan sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Fatih Terim’in doğum günü, antrenman öncesi teknik heyetimiz, oyuncularımız ve Florya Metin Oktay Tesisleri çalışanlarının da katılımıyla birlikte kutlandı" ifadelerine yer verildi.

 

 

FIFA'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

Fatih Terim Galatasaray'a ilk olarak 1974 yılında 20 yaşındayken katıldı. Bugün 67 yaşına giriyor ve hala orada. İyi ki doğdun İmparator.

UEFA Avrupa Ligi'nin Twitter hesabından yayımlanan mesajda ise Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazandığı Arsenal maçından görüntülere yer verilerek, "Mutlu yıllar Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim" denildi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU