Antalyaspor Başkanı Öztürk: Sinan Gümüş yanlış karar verdi

Antalyaspor Başkanı Öztürk, Fenerbahçe'ye transfer ettikleri Sinan Gümüş'ün doğru karar vermediğini ileri sürerek, "Yanlış karar verdi. '5-6 sene sonra tekrar gelebilirim' diyor da o 5-6 ay olmasın inşallah" dedi

Sinan Gümüş / Fotoğraf: @Fenerbahce

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un başkanı Ali Şafak Öztürk, kulübün Instagram hesabından katıldığı canlı yayında, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Kadrolarına kattıkları yıldız oyuncu Nuri Şahin'in "çok büyük marka" olduğunu belirten Öztürk, gelecekte de Türk futbolunda ciddi anlamda rol almak isteyen bu futbolcunun transferini Antalyaspor'un geleceğini düşünerek yaptıklarını ifade etti.    

Öztürk, Nuri Şahin'in takıma pozitif etkisini göstermeye başladığını, ciddi katkısı olacağına inandıklarını vurguladı.

"Sinan Gümüş, kariyeri için doğru karar vermedi"

Geçen sezon İtalya'nın Genoa takımında kiralık olarak kadroya kattıkları Sinan Gümüş'ün bir sezon daha takımlarında kalmasını istediğini ancak oyuncunun Fenerbahçe'ye transfer olmasıyla ufak bir hayal kırıklığı yaşadığını aktaran Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bence kariyeri için doğru karar vermedi. Kendisi yanlış karar verdi bence. '5-6 sene sonra tekrar gelebilirim' diyor da o 5-6 ay olmasın inşallah. Geldiğinde de inşallah biz durumumuza bakalım. Bu sefer artık gidip de Fenerbahçe'de oynadığında yapamamış bir oyuncu olarak gelecek bize. Mali şartlar da ona göre olur. Planlamamıza bakarız, ihtiyacımız var mı yok mu. Çünkü satabileceğimiz bir oyuncu konumundan çıkıyor.

"5-6 sene sonra belki Messi'yi Antalyaspor'a getiririz"

Güzel bir sezonun kendilerini beklediğini ve Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydeden Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

Hedefimiz her zaman Avrupa'da oynayabilmek. Her zaman Avrupa'ya oynayan bir kulüp olmak istiyoruz. Eğer bir gün Avrupa'ya gidersek, hayallerimizi de gerçekleştirirsek, kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Rekorlarla tamamladığımız geçen sezondaki performansımızı yeni sezonda devam ettirmek istiyoruz.

Öztürk, canlı yayına soruyla katılan bir taraftarın, Arjantinli futbolcu Lionel Messi'yi Antalyaspor'a transfer etmesini istemesi üzerine, şu cevabı verdi:

Antalya'nın çok büyük cazibesi var. Takdir edilen, gelinmek istenen bir kulübüz. Messi'yi inşallah ileride getiririz. Sinan'ın söylediği gibi 5-6 sene sonra belki Messi’yi Antalyaspor'a getiririz.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU