Binali Yıldırım'la aynı gün hemşehrisi AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman da koronavirüse yakalandığını duyurdu

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karalar, hemşehrisi Binali Yıldırım’dan kısa bir süre sonra yaptığı açıklamada memleketinde yaptığı test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman'ın koronavirüs testi pozitif çıktı / Fotoğraf:Twitter@SuleymanKrmn

Eski Başbakan ve AK Parti Milletvekili Binali Yıldırım, eşiyle birlikte memleketleri Erzincan’dan dönüşte yaptırdıkları test sonucu Kovid-19’a yakalandıklarını duyurmuştu.

Yıldırım’a Twitter hesabından geçmiş olsun diyen AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karalar, saatler içerisinde yaptığı açıklamada kendisinin de koronavirüse yakalandığını duyurdu.

karaman.PNG
Karaman, sağlık durumu hakkında bilgiyi Twitter hesabından verdi / Fotoğraf: Twitter@SuleymanKrmn

 

Karalar, Twitter hesabından yaptığı iki ayrı paylaşımda şöyle dedi:

Erzincan’da yapılan test sonucum pozitif çıktı. Gerekli test, tomografi ve muayene sonucu evimde istirahat etmeye karar verildi. Genel sağlık durumum iyi, çok şükür!

Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ve ve değerli eşleri Semiha Yıldırım hanımefendi de malesef pozitif. Ben de Ankara’ya geldim. Kendilerine ve bütün hastalarımıza büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyor acil şifalar diliyorum.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU