Barcelona'da kritik saatler: Messi'nin babası Jorge, başkan Bartomeu ile görüşecek

Lionel Messi'nin ayrılığını görüşmek için Barselona'ya gelen Jorge Messi, önümüzdeki saatlerde Bartomeu ile görüşme gerçekleştirecek

Lionel Messi'nin transfer görüşmelerini, babası ve aynı zamanda menajeri olan Jorge Messi yürütüyor / Fotoğraf: AFP

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Barcelona'dan ayrılma kararı alan Arjantinli yıldız oyuncusu Lionel Messi'nin babası ve aynı zamanda menajeri olan Jorge Messi, Katalan ekibinin başkanı Josep Maria Bartomeu ile görüşme yapmak üzere şehre geldi.

Sport'ta yer alan habere göre sabah saatlerinde özel uçakla Barselona'ya iniş yapan Jorge Messi, gazeteciler tarafından karşılanırken, Lionel Messi'nin geleceği hakkındaki sorulara, "Hiçbir şey bilmiyorum" demekle yetindi.

 

Jorge Messi - AFP.jpg
Jorge Messi (sağda) / Fotoğraf: AFP

 

Jorge Messi'nin bu akşam Barcelona Başkanı Bartomeu ve yöneticilerle bir araya gelmesi beklenirken, önümüzdeki 48 saatin oldukça kritik olduğu belirtildi. 

Ayrıca Jorge'nin dostane bir ayrılık için pazarlık yapmak istediği ancak Barcelona tarafının Arjantinli yıldız için iki yıllık yeni bir teklif sunacağı iddia edildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Manchester City Sportif Direktörü Txiki Begiristain'in de Messi ile görüşmek üzere Barselona şehrinde olduğu biliniyor.

Premier Lig devinin, Arjantinli futbolcu için 5 senelik bir anlaşma ve 700 milyon euronun üzerinde bir teklif yaptığı da iddialar arasında.

Lionel Messi'nin Barcelona ile sözleşmesi 2021'de sona eriyor.

 

Independent Türkçe, Goal

DAHA FAZLA HABER OKU