Sergen Yalçın, PAOK maçı eleştirilerine yanıt verdi: Rakiplere epey korku salmışız ki bu kadar ağır eleştiriler yapıldı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, PAOK'a 3-1 yenilmelerinin ardından yapılan eleştirilere, "Rakiplere epey korku salmışız ki bize bu kadar ağır eleştiriler yapıldı" diyerek yanıt verdi

Sergen Yalçın / Fotoğraf: AA

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-0 kaybettikleri Demir Grup Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

The Land Of Legends Cup turnuvasında karşı karşıya geldiği Sivasspor'a uzatma dakikalarında Yatabare’nin golle 1-0 mağlup olan Beşiktaş, final oynama şansını kaybetti.

Maçın ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Bugünkü maç bence bizim için iyi oldu. Mücadeleden ve oyundan memnunum. 10 kişi kaldığımız bir antrenman maçı oldu diyebiliriz. Dorukhan'ın pozisyonu faul. Hazırlık maçını bizim için daha da hazırlıksız bir duruma sokuyorsun” ifadelerini kullandı.

"Epey korku salmışız ki bu eleştiriler yapıldı"

UEFA Şampiyonlar Ligi eleme turunda karşılaştıkları PAOK'a 3-1 yenilerek turnuvaya veda etmelerinin ardından yapılan eleştirilere de yanıt veren Yalçın, şöyle konuştu:

Önümüzdeki hafta basın toplantısı düzenleyip, PAOK maçıyla ilgili detaylı açıklama yapacağım. Bazı şeylerin çok erken olmasını bekliyoruz. Normalde eylül ayında çıkacağımız PAOK maçına 10 günlük antrenmanla çıktık.  'Lens sağ bek oynar mı?' dediler. Lens geçen sezon beş maçta sağ bek oynadı, kimsenin sesi çıkmadı. Rakiplere epey korku salmışız ki, bize bu kadar ağır eleştiriler yapıldı.

"Bir de bu işlerle uğraşmak zor geliyor"

Kimsenin morallerini bozamayacağını ve zorluklarla mücadele etmeye hazır olduklarını kaydeden Yalçın, "Taraftarımız yanımızda olsun, başka kimseye ihtiyacımız yok. Takım kurma aşamasındayız ve ciddi eksiklerimiz bulunuyor. Federasyonun limiti var. Zaten kadro kurma sıkıntısı yaşarken bir de bu işlerle uğraşmak zor geliyor" değerlendirmesinde bulundu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU