UEFA Avrupa Ligi'nde Alanyaspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Türk takımlarının 3. eleme turundaki olası rakipleri belli oldu

Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın organizasyondaki rakipleri, İsviçre'deki kura çekiminde belirlendi / Fotoğraf: AA

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli ikinci turnuvası UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Türk takımlarının 3. eleme turundaki olası rakipleri belli oldu.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yapılan kurada Türkiye'yi Avrupa Ligi'nde temsil eden takımlardan Beşiktaş, Bosna Hersek'in Borac Banja ile Portekiz'in Luka-Rio Ave takımları arasındaki eşleşmeyi geçen tarafla evinde karşılaşacak.

Galatasaray, turu geçerse Türk Telekom'da oynayacak

İkinci eleme turunda Azerbaycan ekibi Neftçi ile eşleşen Galatasaray, bu turu geçmesi halinde, Makedonya'nın Renova ile Hırvatistan'ın Hajduk Split ekipleri arasındaki maçı kazanan tarafla evinde oynayacak.

Aytemiz Alanyaspor ise Letonya'nın Ventspils takımıyla Norveç ekibi Rosenborg arasındaki ikinci tur maçını geçen tarafla 3. turda karşılaşacak. Alanyaspor, bu maça deplasmanda çıkacak.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seyircisiz ve tek maç üzerinden oynanacak maçlar, 24 Eylül Perşembe günü yapılacak. 

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU