Yavaş'tan aşure isteyen hemşireyi tehdit etmişti… Süleyman Altınok gözaltına alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, şahsın Antalya'da gözaltına alındığı ve hakkında soruşturma başlatıldığı kaydedildi

Fotoğraf: AA (arşiv)

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan aşure isteyen Büşra hemşireyi Twitter’dan tehdit eden  Süleyman Kaan Altınok isimli kullanıcı gözaltına alındı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Emniyet Genel Müdürlüğü, şahsın Antalya’da gözaltına alındığını ve hakkında adli işlem başlatıldığını kaydetti.

Açıklamada şunları kaydedildi:

Sosyal medyada bir hemşireye karşı hakaret ve tehditte bulunan @SKaanaltnok1 rumuzlu hesabın yöneticisi Süleyman Kaan Altınok isimli şahıs, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce gözaltına alınmış olup hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Ne olmuştu?

Ankara Şehir Hastanesi'nde görevli Büşra hemşire, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan aşure istemiş, Yavaş da aşurelerin yola çıktığını Twitter'dan duyurmuştu.

Bu mesajın altına yorum yapan Süleyman Kaan Altınok isimli kullanıcı, Büşra hemşirenin işine son verilmesi için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya çağrıda bulunmuş, hemşireyi de tehdit etmişti.
 

mansur-yavas-in-asure-gonderdigi-hemsireye-cinsel-saldiri-tehdidi-775180-1.jpg
Fotoğraf: Twitter


Bu yazışma üzerine paylaşımını silmek zorunda kalan Büşra hemşire, kullanıcı adını da değiştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da, söz konusu kişi için suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, Büşra hemşireyi telefonla arayarak desteklerini iletmişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU