Ünlü rapçi, Elon Musk'ın uzaylı olduğuna inandığını açıkladı

17 yaşındaki NLE Choppa'ya göre SpaceX, Tesla ve Neuralink'in kurucusu bir şeyler gizliyor

49 yaşındaki Musk'a benzetilen karakterleri yeni bilimkurgu filmlerinde görmek mümkün (AFP)

Shotta Flow ve Walk Em Down gibi parçalarıyla genç yaşında ün kazanan Memphisli rapçi NLE Choppa, yeni röportajında dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Genç yıldız, ABD'de Bootleg Kev ismiyle bilinen bir podcast yayımcısıyla konuşurken SpaceX, Tesla ve Neuralink'in kurucusu Elon Musk'la ilgili şüphelerini dile getirdi:

Elon Musk'ın uzaylı olmadığını mı söylüyorsun? Haydi dostum, insanları Mars'a götürmeye çalışıyor, bu ne s***m iş?
Bir zencinin biri gelip yüzüme baka baka "Haydi adamım, Mars'a taşınalım! Mars'a taşınalım! Mars'a taşınalım!" dese o kıçının daha önce oraya gittiğini, daha önce onun orada yaşadığını düşünürüm.
Orası cehennem gibi sıcak, oraya gitmeyi düşünmeyiz bile. Hayatta olmaz! 

ABD'li rapçinin gündeminde Musk'ın sahibi olduğu ve insan beyniyle bilgisayarlar arasında köprü kurulmasını hedefleyen bir diğer teknoloji şirketi Neuralink’in ilk canlı gösterimi de vardı.

Beyni çip yardımıyla bilgisayara bağlayacak teknolojinin domuzlar üzerinde denendiğini hatırlatan NLE Choppa, "Beynime hiç bir b** koydurmam" dedi. 

Tesla marka otomobilleri de kullanmak istemediğini ifade eden 2002 doğumlu rapçi, "polis gibi" gördüğü bu araçların sürücüleri gözlediğini düşündüğünü söyledi. 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU