Brad Pitt yeni sevgilisini Angelina Jolie'yle evlendiği şatoya götürmüş

Kısa süre önce Jolie'nin, Pitt'in yeni ilişkisinin çocuklarıyla diyaloğunu etkileyebileceğine dair endişe duyduğu aktarılmıştı

Jolie ve Pitt arasındaki çocuklarının velayetine yönelik dava devam ediyor (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Brad Pitt'in bir süredir basına yeni sevgilisi diye yansıyan Alman model Nicole Poturalski’yi Angelina Jolie’yle Fransa’da evlendiği şatoya götürdüğü iddia edildi. 

Daily Mail’in E!News’tan aktardığına göre 56 yaşındaki Pitt ve 27 yaşındaki Poturalski Fransa’daki Chateau Miraval’i ziyaret etti. 

İkilinin gittiği iddia edilen mülk Oscar Ödüllü yıldız için son derece önemli çünkü bahsi geçen malikanede Angelina Jolie’yle Pitt 2014’te sessiz sedasız evlenmişti. 

İddiaya göre Brad Pitt malikaneyi bölgede üretilen şarapları görmek için ziyaret etti. Angelina Jolie’yle 2011’de 60 milyon dolara satın aldıkları mülk şaraplarıyla meşhur. Brad Pitt hafta sonları bağdayken Poturalski’nin onunla birlikte kaldığı belirtildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkilinin Çarşamba günü Fransa’nın güneyinde özel bir uçaktan inerken görüldüğü aktarılmıştı. 

İkiliyi birlikte gördüğünü söyleyen kaynaklardan biri, “Öpüşüyorlardı ve Brad ona karşı çok nazikti. Yarı halka açık bir yerdeydi ama insanların ona bakmasına aldırış etmiyordu. (Nicole) gerçekten güzel ve ondan çok daha genç” diye belirtmişti. 

Pitt ve Jolie 6 yıl önce Chateau Miraval’de evlenmişti. Düğüne yalnızca çiftin çok yakınları ve çocukları katılmıştı. 

2016’da boşanma kararı alan ikilinin davası hala devam ediyor. 

Jolie’nin kısa süre önce çocuklarıyla birlikte Birleşik Krallık’a yerleşmeyi düşündüğü belirtilmişti. 

Pitt ve Poturalski’nin birlikte olduğuna dair haberler pek çok kişiyi şaşırtsa da çift muhtemelen 9 aydır birlikte. Çift ilk olarak Kasım’da Kanye West’in konserinde görüntülenmişti. 

Öte yandan Poturalski’nin, Berlin’de lüks bir restoran sahibi olan kocası Roland Mary’le “açık evlilik” yaşadığı iddia edilmişti. 

Modelin Daily Mail’e konuşan arkadaşı şu ifadeleri kullanmıştı:

Brad Pitt, Nicole’yle geçen yıl Ağustos’ta Nicole’nin kocası Roland’ın restoranı Borchardt’ta tanıştı. Brad Pitt, Borchardt’a yıllardır geliyor. Yeni filmini kutlamak için gittiğinde Roland ve Nicole’ün restoranda olduğunu biliyordu. Brad, Roland’ın karısı Nicole’le tanıştı ve Nicole ona numarasını verdi. Nicole model olarak işi gereği çok fazla seyahat ediyor ve iş için Los Angeles’tayken Brad Pitt’le bağlantı kurdu.

Roland çok felsefi bir adam. Birkaç kez evlendi ve 5 çocuğu var. Olumsuzlukla ya da kıskançlıkla ilgilenmiyor. Hala evliler fakat onların ilişkisini ‘açık evlilik’ diye niteleyebilirsiniz.

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU