Marvel's Avengers oyununun tanıtım videosuna, filmlerdeki oyuncular eklendi

Bir YouTuber yakında çıkacak oyunun Marvel Sinematik Evreni versiyonunun nasıl görüneceğine dair bakış sundu

Bir YouTuber, yakında çıkacak video oyunu Marvel's Avengers'tan görüntüler üzerinde oynama yaparak Marvel Sinematik Evreni'ndeki oyuncuları dahil etti.

Square Enix'in piyasaya süreceği oyun, çok sevilen film serisinden Thor, Kaptan Amerika, Hulk ve Black Widow da dahil olmak üzere çok sayıda kahramanı içeriyor ama karakterleri (benzer giyimli olsa da) başka oyuncular canlandırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

BabyZone adlı YouTube kanalı oyuna Marvel Sinematik Evreni oyuncularının yüzlerini yerleştirmek için, pornocuların yaygın kullanımı nedeniyle kınanan, bilgisayarlı özel efekt yoluyla yüz değiştirmeye yarayan deepfake teknolojisini kullandı.

Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson ve Mark Ruffalo'ya neredeyse tekinsiz derecede benzerlikler üç buçuk dakikalık videoda görülebiliyor. Video, bu oyuncuların video oyununa dahil olmasıyla oyunun neye benzeyeceğine dair bir bakış sunuyor.

Avengers, Örümcek-Adam'ın oyuna daha sonraki bir tarihte, ancak sadece PlayStation konsollarında ekleneceği açıklandığında bazı tartışmaların merkezinde yer almıştı.

Bunun nedeni, PlayStation'ına sahip olan Sony'nin, ağ fırlatıcısının görüntüsünün kullanılması için gereken hakları da elinde bulundurması. Görünüşe göre Xbox oyuncuları bunu kaçıracak.

 

 

Oyunun çıkışından sonra oynanabilecek başka karakterler de oyuna indirilebilir güncellemeler yoluyla eklenecek. Filmlerde Jeremy Renner'ın canlandırdığı Hawkeye çoktan doğrulandı.

Marvel's Avengers 4 Eylül Cuma çıkacak.

 

1.jpg

Chris Evans, Scarlett Johansson ve Robert Downey Jr, "Marvel’s Avengers"ın görüntülerine eklendi (Square Enix/BabyZone)

 

Kısa süre önce başka bir YouTuber bir deepfake videosuyla sükse yapmıştı. Bu örnekte üzerinde oynanan, Martin Scorsese'nin epik gangster filmi The Irishman'deki bilgisayarlı gençleştirme efektleriydi.

İzleyenler, Robert De Niro'yu onlarca yıl gençleştiren deepfake videolarına "akıllara durgunluk verecek şekilde asıl işten daha iyi" diyerek övgüler düzmüştü.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU