Game of Thrones’un yıldızı Maisie Williams: Arya rolünün kariyerimi kötü etkilemesinden korkuyorum

Williams ikonik bir karakter canlandırmanın neden endişe verici olduğunu açıkladı

Williams, yer aldığı yeni projelerde farklı izleyici kitlelerine hitap ettiğini düşündüğünü belirtiyor (AFP)

Tüm dünyada pek çok seyirciyi ekranlara kilitleyen Game of Thrones dizisinde Arya Stark karakterini canlandıran 23 yaşındaki Maisie Williams, ikonik bir karakter canlandırmaya dair neden endişe duyduğunu açıkladı. 

Express'in haberine göre genç oyuncu önemli bir karakteri canlandırmanın ardından başka herhangi bir karakteri canlandıramayacağına dair duyduğu endişesini paylaştı. Williams, diğer oyuncuların da onunla benzer düşünceleri paylaştığını hissettiğini belirtti. 

Game of Thrones’un setine Sean Bean’in canlandırdığı Ned Stark karakterinin 6 çocuğundan biri olarak dahil olduğunda Maisie Williams henüz 14 yaşındaydı. Arya Stark büyüdükçe ve dizinin en önemli karakterlerinden biri haline geldikçe Williams’ın da karakteriyle ve diziyle olan bağı arttı. Williams, 8 sezon boyunca hayranlarının karşısına Arya Stark karakteriyle çıktı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2012 Emmy Ödülleri’nde en iyi yardımcı kadın oyuncu olarak aday gösterilen Williams, aynı yıl aynı dalda Airlock Alpha Portal Ödülü’nün kazanmıştı. Williams ödülü kazanan en genç oyuncu olarak kayıtlara geçmişti. 

Game of Thrones’un yanı sıra 10’un üzerinde başka film ve dizide de yer alan oyuncu verdiği yeni röportajda Arya karakterinin izleyicilerin onu nasıl gördüğünü büyük oranda etkileyebileceğinden endişe duyduğunu belirtti. 

Radio Times’a konuşan genç oyuncu, “İkonik bir karakteri canlandırmak büyük bir zevk. Ama aynı zamanda bir daha asla başka bir şey canlandıramayacağına dair gerçek bir korkuyla birlikte geliyor” ifadelerini kullandı. 

Williams ayrıca şu an içinde yer aldığı Two Weeks To Live gibi projelerde daha farklı bir izleyici kitlesiyle bir araya geldiğini düşündüğünü söyledi. 

Game of Thrones setinde geçirdiği vakitlerde çok büyük keyif aldığını söyleyen Williams, son sezonunun da kendisini fazlasıyla memnun ettiğini belirtti. Williams şu ifadeleri kullandı:

Final yılının her bir saniyesini en iyi şekilde değerlendirmeye gerçekten istekliydim, çünkü hiçbir şeyden pişmanlık duymak ya da hiçbir şeyi kaçırmışım gibi hissetmek istemiyordum. Bu yüzden bitirdiğimizde elveda demeye gerçekten hazırdım.

 

Independent Türkçe, Express

DAHA FAZLA HABER OKU