Paris Hilton, Kim Kardashian'dan "ilham aldığını" açıkladı: "Bence her kadın yumurtalarını dondurmalı"

Hilton otellerinin varisi, birkaç yıl önce aldığı yumurtalarını dondurma kararına dair, “Kim’le buna dair gerçekten harika bir konuşma yaptık” demişti

Hilton'ın ve Kardashian'ın daha önce birlikte geçirdikleri tatillerden paylaştıkları fotoğraflar sosyal medyada da konuşulmuştu (Instagram/@kimkardashian)

ABD’li ünlü şarkıcı ve moda tasarımcısı Paris Hilton yumurtalarını dondurma kararına dair konuştu. Hilton otellerinin varisi, ona arkadaşı Kim Kardashian West’in bunu yapmaya dair ilham verdiğini söyledi. 

People’ın The Sunday Times’tan aktardığına göre, 39 yaşındaki Hilton, birkaç yıl önce kendisiyle yaşıt Kim Kardashian West’le konuştuktan sonra yumurtalarını dondurmaya karar verdiğini söyledi. 

Kardashian’ın kendi doktorunu tavsiye ettiğini belirten Hilton, “Beni doktoruyla tanıştırdı ve esasen bunu yapmak için ondan çok ilham aldım” ifadelerini kullandı. Hilton ayrıca şunları ekledi:

Bence her kadın bunu yapmalı çünkü bunu gerçekten kontrol edebilirsiniz ve ‘Aman Tanrım, evlenmem gerekiyor’ demek zorunda kalmazsınız.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hilton nihayetinde eğer bir çocuğu olacaksa küçük bir kız çocuğunun olmasını istediğini söyledi. İkizleri olması fikrine de açık olduğunu belirten Hilton, çocukları giydirmeyi ve onların kendisine benzediğini görmeyi çok sevdiğini ifade etti. 

Halihazırda Carter Reum’la birlikte olan ünlü yıldıza yakın kaynakların People’a aktardığına göre Hilton, “daha önce hiç bu kadar mutlu olmamıştı ve nihayet kendi eşiyle tanıştı”. Kaynak ayrıca çiftin birbirine “sırılsıklam aşık olduğunu” söyledi. 

Hilton verdiği röportajda Reum’un bir gün harika bir baba olacağını düşündüğünü ve onunla bir “aile kurmayı” umduğunu belirtti. Hilton, Reum’a dair şu ifadeleri kullandı:

Sonunda hayatımın geri kalanını birlikte geçirmek ve aile kurmak istediğim birini, kendime harika bir eş buldum.

Hilton ayrıca, arkadaşı Britney Spears'ın babasının kendisine vasi olarak atanmasına dair de açıklamalarda bulundu. Mirror'ın haberine göre Hilton, Spears'a çocuk gibi davranılmasının "adil olmadığını" düşünüyor. 

 

Independent Türkçe, People, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU