Yeni Ridley Scott filmi için konuşulan isimler heyecan yarattı

Yaratık ve Ölüm Takibi gibi unutulmaz filmlerin yönetmeni Ridley Scott, yeni filminin muhtemel oyuncu kadrosuyla büyük bir heyecan yarattı

Scott'ın üzerinde çalıştığı filmi bitirdikten sonra Gucci çekimlerine başlayacağı tahmin ediliyor (Fotoğraflar: AFP)

Yaratık (Alien), Ölüm Takibi (Blade Runner), Gladyatör (Gladiator) gibi filmlerin usta yönetmeni Ridley Scott, yeni film projesinin oyuncu kadrosuyla heyecan yarattı. 

Screen Rant'in aktardığına göre ünlü moda tasarımcısı Guccio Gucci’nin torunu Maurizio Gucci cinayetini konu alacak film için Robert De Niro, Al Pacino, Adam Driver, Jared Leto gibi isimlerle görüşüldüğü aktarıldı. 

Koronavirüs pandemisi nedeniyle yapımına ara verilen The Last Duel’in çalışmalarını sürdürdüğü aktarılan Scott, Gucci ismini taşıyacağı tahmin edilen film için ABD’li ünlü pop şarkıcısı Lady Gaga’yla da görüşme yapmıştı. Lady Gaga, Maurizio Gucci’nin eski eşi Patrizia Reggiani rolüyle beyaz perdeye gelecek. 

Gucci markasının kurucu isminin torununun ölümüne dair olayları konu alacak filmin senaryosunuysa Roberto Bentivegna yazdı. Senaryo, Sara Gay Forden’in The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed (Gucci Hanedanı: Cinayet, Delilik, Büyü ve Açgözlülüğün Sansasyonel Hikayesi) isimli kitabından uyarlandı. 

 

afp6.jpg
Scott'ın halihazırda The Last Duel filmi üzerinde çalıştığı biliniyor (AFP)

 

Patrizia Reggiani, eşini 1995’te öldürdüğü gerekçesiyle 29 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Çiftin iki çocukları bulunuyordu. 

Öte yandan filmin vizyon tarihi bilinmese de Scott’un Ben Affleck ve Matt Damon gibi isimlerin yer aldığı The Last Duel’ın çekilmlerini bitirmesinin ardından Gucci’nin çekimlerine geçeceği tahmin ediliyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, FilmLoverss

DAHA FAZLA HABER OKU