Sanatçılardan Ekrem İmamoğlu'na... Sosyal medyadan kutlama mesajları...

Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını alıp resmen göreve başlaması üzerine pek çok isim sosyal medyadan tebrik mesajı yayınladı

Ekrem İmamoğlu, 31 Mart Yerel Seçiminin ardından Yüksek Seçim Kurulu'na yapılan itirazlar nedeniyle mazbatasını 17. günde aldı. İmamoğlu 13 bin 729 oy farkla İstanbul'un yeni başkanı oldu / Fotoğraf: AA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu'na kültür-sanat dünyasından da destek mesajları geldi.

Aralarında Cem Yılmaz, Şevket Çoruh, Gökhan Özoğuz, Mert Fırat, Neslihan Yeldan, Selçuk Balcı ve Harun Tekin'in de yer aldığı birçok isim sosyal medya paylaşımlarıyla İstanbul'un yeni Belediye Başkanı'nı kutladı. 

Komedyen Cem Yılmaz Twitter paylaşımında İmamoğlu'na "kolay gelsin" dileklerini iletirken, belediyeden iş beklentisi olan sanatçılara göndermede bulundu.
 


Cem Yılmaz'ın bu notuna karşın Ekrem İmamoğlu da yine sosyal medyadan paylaşımı "beğenerek" yanıtladı. 

Oyuncu Şevket Çoruh ise seçim gecesi paylaştığı ve sosyal medyada çok etkileşim alan gülme videosunun bir benzerini "genel istek üzerine" notuyla ve #tutamıyorum hashtag ile paylaştı. 
 


Müzisyen Gökhan Özoğuz, Ekrem İmamoğlu'nun seçilmesini 20 yıl süren bir uykudan uyanmaya benzetti.  
 


Karadeniz müziğinin temsilcilerinden Seçuk Balcı halka hizmet döneminin başladığını belirtti. 
 


Müzisyen Harun Tekin ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nu tebrik ederken süreçte gösterdiği üsluba vurgu yaptı. 
 


Oyuncu Neslihan Yeldan "bir bahar havası geldi sanki" cümlesinin ardından İmamoğlu ve Atatürk'ün yer aldığı montajlanmış bir fotoğraf paylaştı. 
 


 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU