Game of Thrones'un Tywin'i de dizinin finalinin yeniden çekilmesini istiyor: "İmza atabilirim"

Tywin Lannister'ı canlandıran oyuncu final bölümünden "etkilenmemiş"

Dizinin son sezonu hayranları hayal kırıklığına uğratmış ve dizinin yazarları Benioff ve Weiss ciddi biçimde eleştirilmişti (HBO)

Charles Dance, Game of Thrones dizisinin "etkileyici olmayan" son sezonunun yeniden çekilmesini talep eden imza kampanyasına destek verebileceğini itiraf etti.

Son derece popüler fantastik dizi 2019'da seyircilerini Change.org'da dizinin "yetkin yazarlarla" yeniden yapılmasını talep eden imza kampanyasını yaratacak ölçüde ikiye bölerek sona ermişti.

İlk dört sezon boyunca Lannister ailesinin lideri Tywin karakterini canlandıran Dance, şimdi bu amaca desteğini PopCulture.com'a şunları söyleyerek gösterdi:

Eğer bir imza kampanyası olsaydı, imzalardım.

Tuvalette öldürülmemden sonra bile dizinin tamamını izlemeyi sürdürdüm çünkü bilirsiniz harika bir televizyon dizisi olduğunu düşünüyordum.

Bu insanlara ne olacağını bilmek istediğim olay örgüleri mevcuttu. Finalin pek çok kişiyi tatmin ettiğini biliyorum. Pek çok kişiyi de hayal kırıklığına uğrattı ve korkarım ki, ben de ikinci taraftayım.

Oyuncu, Büyük Konsey'in Bran'ı (Isaac Hempstead-Wright) Westeros Kralı olarak belirlemesinin karşı çıktığı en büyük sorun olduğunu açıkladı. Dance, dizinin yazarları David Benioff ve D. B. Weiss'ın bu noktaya kadar "fevkalade" iş çıkardığını ekledi.

Dance, "Her şeyin bir kurulla bitirilmesine dair sadece 'Hımm, hayır' diye düşündüm" dedi.

(Bundan) kısmen etkilenmediğimi söyleyebilirim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Game of Thrones'un "anlamlı bir final sezonunu hak ettiğini" belirten imza kampanyası halihazırda 1,8 milyondan fazla kez imzalandı.

Dizinin sonu ve ona yapılan eleştiriler bir yıl sonra hala tartışılıyor. Jaime Lannister'ı canlandıran Nikolaj Coster-Waldau, geçen hafta kampanyaya "neredeyse" bizzat "bağış yapmak istediğini" itiraf etmişti.

Coster-Waldau şunları söylemişti:

Herkesin kendi görüşü olduğunu düşünüyorum.

Hayranlık dünyasını gerçekten ilginç buluyorum. Herkes izlediğinden farklı ve özel bir şey istiyordu.

Bu bir kombinasyon; bir son hayal edersiniz ama ayrıca, sıkı bir hayransanız, bence dizinin sona ermesi gerçekten üzücü. 8 sezon boyunca bununla yaşadınız. Sanırım bunun biteceğine dair gerçek bir korku vardı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU