Barcelona Başkanı Bartomeu, takımdan ayrılacağı iddia edilen Messi hakkında konuştu

Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, Lionel Messi'nin kulüpten ayrılacağı yönündeki iddiaları, "Messi kariyerini Barcelona'da bitirmek istiyor" diyerek yalanladı

Lionel Messi'nin Barcelona ile sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitiyor / Fotoğraf: Reuters

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'nın başkanı Josep Maria Bartomeu, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin takımdaki geleceği ve başkanlıktan istifa edip etmeyeceği konularına açıklık getirdi.

Lionel Messi'nin kulüpten ayrılacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Bartomeu, şöyle konuştu:

Messi kariyerini Barcelona'da bitirmek istiyor. 2021'e kadar sözleşmesi var. Hem Messi hem de babasıyla sık sık konuşuruz. Koeman da Messi'nin yeni projemiz açısından kilit oyuncu olduğunu düşünüyor.

2014'ten bu yana başkanlık koltuğunda oturan Bartomeu, takımda köklü bir değişim olacağını belirterek, şu ifadeieri kullandı:

Bu jenerasyona bir sezon daha şans vermek benim fikrimdi. Belki de değişimi daha erken başlatmak gerekiyordu.

Hakkında çıkan istifa edeceği yönündeki haberlere de değinen Bartomeu, istifa etmeyi düşünmediğini ve görevini 15 Mart 2021'de düzenlenecek seçime kadar sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Barcelona Başkanı Bertomeu, teknik direktör Ernesto Valverde'nin yerine 13 Ocak'ta Quique Setien'i göreve getirmiş ve Katalan ekibi 12 yıl aradan sonra ilk kez sezonu kupasız kapatmıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU