Melania Trump bir kez daha eşinin elini havada bıraktı: "Oyunu Biden'a verecek"

Bir kullanıcı paylaştığı tweet'te "Direnişe hoş geldin" ifadesini kullandı

ABD First Lady'si Melania Trump'ın görünüşe göre eşi Başkan Donald Trump'ın elini tutmayı reddettiği anlar kameralara yansıdı.

Trump çiftinin pazar akşamı başkanlık uçağı Air Force One'ın merdivenlerinden indiği sırada çekilen görüntü, ertesi sabah sosyal medyada geniş çapta paylaşıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kamera kaydında, çiftin birlikte uçaktan ayrıldığı esnada Başkan Trump'ın First Lady'nin elini tutmaya çalıştığı fakat Melania Trump'ın kendi elini eşinden uzaklaştırdığı görülüyor.

Görünüşe bakılırsa Başkan daha sonra Melania Trump'ın elini tekrar tutmaya çalışıyor ancak eşi uzaklaşıyor ve Trump rüzgarlı havada merdivenlerden inerken elini eşinin beline koyuyor.

Twitter kullanıcıları First Lady'nin elini ABD Başkanı'ndan neden defalarca uzaklaştırdığı konusunda fikir ayrılığına düştü.

Kimileri First Lady'nin Demokrat "direnişe" katıldığı yönünde espri yaptı, podcast sunucusu Fernand R. Amandi paylaştığı bir tweet'te "Direnişe hoş geldiniz @FLOTUS" ifadelerini kullandı, komedyen Jena Friedman ise "Direniş Melania'nın elidir" diye yazdı.
 


İşi daha da ileri götüren sanatçı Derek DelGaudio, Melania Trump için kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde "Oyunu Biden'a verecek" esprisi yaparken, Occupy Democrats'ın Başeditörü Brian Tyler Cohen ise "Ondan gerçekten, gerçekten hoşlanmıyor" ifadelerini kullandı.
 


Ancak First Lady'nin Başkan'ın elini geri çeviriyor gibi görünmesinin daha pratik bir nedeni olduğunu düşünen @itsleewilliams adlı kullanıcıysa şunları yazdı:

Görünüşe göre Melania sadece eteğinin rüzgardan açılmasını engellemeye çalışıyordu.

Başka Twitter kullanıcıları da Williams'la aynı görüşü paylaştı: @Vidulah1 adlı bir kullanıcı, "Elbisesini tutmaya çalıştığını açıkça görebilirsiniz" derken, @TiinaWilder da "Aynı anda hem elbiseyi hem çantayı hem de bir diğer insanın elini tutmak kolay değil" yorumu yaptı.

Pazar günü yaşananlar, First Lady'nin herkesin önünde Başkan'ın elini tutmayı reddettiği ilk hadise değil. Melania Trump, birçok kez eşinin bu yöndeki hamlelerini geri çevirirken görüntülenmişti.

En son ocak ayında yaşanan hadisede, New Orleans'ta üniversiteler arası bir Amerikan futbolu maçına eşiyle birlikte katılan First Lady elini Donald Trump'tan uzaklaştırmıştı.

Trump çifti ve 14 yaşındaki oğulları Barron, Başkan'ın 71 yaşındaki erkek kardeşi Robert Trump'ın cumartesi günü hayatını kaybetmesinin ardından pazar günü Washington DC'ye dönmüştü.

New York'ta bir hastaneye kaldırılan erkek kardeşini cuma günü ziyaret eden Trump, hafta sonu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

O sadece kardeşim değil aynı zamanda en iyi dostumdu. Çok özleyeceğiz ama yeniden bir araya geleceğiz.

Anısı kalbimde sonsuza dek yaşayacak. Robert, seni seviyorum. Huzur içinde yat.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU