Wallis: Tom Cruise diğer oyuncuların filmlerde kendisiyle koşmasına asla müsaade etmiyordu

Oyuncu "Mumya'da" Annabelle Wallis için bir istisna yapmış

Görevimi Tehlike 7 kısa süre önce film için Polonya'daki bir köprüyü patlatma tartışmasıyla gündeme gelmişti (IMDb)

Mumya'da (The Mummy) kendisiyle başrolü paylaşan Annabelle Wallis'e göre Tom Cruise genellikle filmlerde başka oyuncuların kendisinin yanında koşmasına asla müsaade etmiyor.

2017 yapımı filmde Cruise ile beraber çalışmaya dair konuşan Wallis, oyuncunun kendisi için istisna yaptığını söyledi.

The Hollywood Reporter'a konuşan oyuncu, "Ekranda onunla birlikte koşma fırsatım oldu ama başta hayır demişti" dedi.

O, 'Ekranda kimse benimle koşmaz' dedi, ben de 'Ama ben epey iyi bir koşucuyum' dedim.

Bu yüzden içeri girdiğinde beni koşarken görebileceği şekilde koşu bandı yapacağım zamanı ayarladım. O da sonra bütün bu koşma sahnelerini ekledi. İşte böyle oldu. Sanki Oscar almaktan daha iyiydi. Çok mutlu olmuştum! Tom Cruise ile ekranda koşma fırsatı bulduğum için çok mutluydum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeni filmi The Silecing'i tanıtan Wallis, Cruise'un koşu kuralını ayrıntılı biçimde açıklamasa da Cruise'un diğer oyuncuların kendisine yetişememesinden endişe duyması nedeniyle kural yerinde görünüyor.

Cruise, titiz ve son derece azimli olmasıyla ünlü. Bu sene Rob Lowe, 1983 yapımı The Outsiders'da Cruise ile birlikte çalışmaya dair izlenimlerini aktarmış ve ikiliye bir otel odasını paylaşacağı söylendiğinde Cruise'un "küplere bindiğini" belirtmişti.

Genç yıldızlar Francis Ford Coppola'nın filminin final seçmesi için New York'a gittiklerinde görünüşe göre Cruise'un kendine ait otel odası olmadığı için tadı kaçmış. Lowe, "Bu Plaza Hotel'deki ilk kalışımdı" dedi.

'Vay be, bu adam işinin erbabı' diye düşündüğümü hatırlıyorum. Demek istediğim komiğime gitmişti, alem bir şeydi. Tabii neticede sonuçları tartışamazsınız. İlk günden itibaren dikkat kesilmişti.

 

2017.jpg
Annabelle Wallis ve Tom Cruise "Mumya'da" (2007)

 

1986 yapımı Top Gun'da Tom "Iceman" Kazansky'i canlandıran Val Kilmer da çekimler esnasında Cruise'un, karakteri Pete "Maverick" Mitchell'ı "film tarihinin en büyük aksiyon kahramanı" yapmaya diğer oyuncularla "eğlenmekten kaçınacak" kadar "kilitlenmiş" olduğunu söylemişti.

Cruise yakında motosikletli akrobasi sahnesi tehlikeli şekilde ters gittikten sonra bir kez daha ertelenmesiyle birlikte kötü biçimde etkilendiği söylenen Görevimiz Tehlike 7'de (Mission: Impossible 7) izlenebilecek.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU