"Epstein'ın madamı" Ghislaine Maxwell davasında Birleşik Krallık Prensi Andrew'un fantezileri ortaya saçıldı

Kraliyet ailesi Prens Andrew'a dair iddiaları şiddetle reddediyor

Prens Andrew kısa süre önce evlenen Prenses Beatrice'in düğününde yer almamasıyla da dikkatleri üzerine çekmişti (AFP)

Pedofil milyarder Jeffrey Epstein’in istismar ettiği ve Prens Andrew’un bir çiftlikte kendisiyle iki gün geçirdiğini söyleyen Virginia Giuffre, Prens Andrew’un ayak parmaklarını yalamayı sevdiğini söyledi. 

Seks amaçlı insan kaçakçılığı faaliyetinde Epstein’in sağ kolu olduğu öne sürülen Ghislaine Maxwell’in yargılandığı davada ifade veren Virginia Giuffre, Prens Andrew’a dair daha önce verdiği ifadelere yenilerini ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Giuffre, Prens Andrew’un çok tuhaf cinsel tercihlerinin olduğunu ve bunların midesinin kaldırmakta zorluk çekeceği türden şeyler olduğunu belirtti. 

New York Post’un aktardığına göre Giuffre, “Bu garip adamların cinsel arzularını karşılamak kolay değildi ve Prens Andrew onlardan biriydi. Ayaklarımı çok seviyordu ve hatta ayak parmaklarımın arasını yalıyordu. Paylaştığımız yakınlık tutku barındırmıyordu, onun için ben sadece bir diğer kızdım ve o da benim için bir diğer işti” ifadelerini kullandı. 

Giuffre, Prens Andrew ile üç kez birlikte olduğunu ve bu buluşmaları Epstein’in ayarladığını belirtiyor. Kraliyet ailesi iddiaları kuvvetli biçimde reddediyor. Giuffre o sırada 41 yaşında olan Prens Andrew ile birlikte olmaya zorlandığında 17 veya 18 yaşında olduğunu söyledi. 

36 yaşındaki üç çocuk annesi Giuffre, kendisini Epstein’in hangi arkadaşının karşılayacağının söylenmediğini belirtti. Prens Andrew’un onunla buluştuğunda “Merhaba” dediğini ve “her zamanki sırıtışıyla karşıladığını” söyledi. 

Kollarıyla belimi kavradı ve beni tıpkı eski bir arkadaşıymışım gibi karşıladı. Ben de ona sarıldım ve gözlerimi devirdim. Önümüzdeki birkaç günde yaşanacaklardan endişe duyuyordum.

Giuffre kendisine bunun için bin dolar ödendiğini fakat bundan tiksindiğini söyledi. Mahkemede ifadelerine göre daha sonra New York’a dönen Giuffre’ye Maxwell, Prens Andrew ile nasıl vakit geçirdiklerini sordu.

Giuffre ata bindiklerini Prens Andrew’a masaj yaptığını söyledi ve şunları ekledi:

Havuzda yüzdük ve tabii ki ona bolca masaj yaptım. Her gün en az birkaç kez masaj yaptım, bundan gerçekten hoşlanıyor gibi görünüyordu. Bence iyi zaman geçirmişti, seyahat sırasında rahatlamış görünüyordu ve birbirimize veda ederken beni öptü.

 

Independent Türkçe, New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU