Kit Harington'ın pantolonuyla sorun yaşadığı anlar objektiflere yansıdı: "Hiçbir şey bildiğin yok Jon Snow"

Game of Thrones’un yıldızı Kit Harington eşi Rose Leslie ile yürüyüşe çıktığı anda pantolonuyla zorlu anlar yaşadı

Harington'ın kısa süre önce Marvel Sinematik Evreni'ne katıldığı doğrulanmıştı (NHPIX)

Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Jon Snow karakteriyle tüm dünyada beğeni kazanan Kit Harington’ın Cumartesi sokakta yürüyüş yaptığı sırada pantolonuyla yaşadığı tuhaf anlar objektiflere yansıdı.

Daily Mail'in haberine göre 33 yaşındaki aktör, Game of Thrones’da yer alan bir diğer oyuncu olan eşi Rose Leslie ve köpeğiyle Londra’nın kuzeyinde yürüyüş yaparken görüntülendi.

Leslie’nin arkasında kalan Harrington, kendisini rahatsız eden pantolonunu düzeltmeye çalışırken tuhaf görüntülerin oluşmasına engel olamadı.

 

1.jpg
(NHPIX)

 

Siyah bir tişört, gri bir kumaş pantolon ve beyaz spor ayakkabısı giyen Harington, yürüyüş yaptıkları sırada bir noktada durarak pantolonunun iç kısmını eliyle düzeltmeye çalıştı.

Harington pantolonuyla boğuşurken, Leslie renkli güneş gözlüğü, lacivert çizgili beyaz tişörtü ve tulumuyla yürümeye devam etti. 

 

4.jpg
(NHPIX)

 

Nihayetinde pantolonunu düzeltebildiğinde ünlü oyuncu eşine dönerek gülümsedi. 

 

2.jpg
(NHPIX)

 

Ünlü çift evliliklerini gözlerden uzak yaşamaya devam ediyor ve şu ana kadar 6 aydan fazla bir süredir dışarıda birlikte görülmemişlerdi. Hayatlarını 2018’de birleştiren çift kısa süre önce evliliklerinin ikinci yılını kutladı. 

 

3.jpg
(NHPIX)

 

Game of Thrones dizisinde Harington’ın canlandırdığı Jon Snow karakteri, Rose Leslie’nin canlandırdığı ok atmada hayli yetenekli ve cesur Ygritte’e aşık olmuştu. Ygritte’in Jon Snow’a hitaben söylediği “You know nothing Jon Snow” (Hiçbir şey bildiğin yok Jon Snow) repliği sosyal medyada epey ünlü olmuştu. Ünlü replik Türkiye'de de duzar yazılarına konu olmuştu. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU