Stranger Things’in yıldızları, yeni sezonda Nancy ve Jonathan’ı nelerin beklediğini anlattı

Üçüncü sezon dizideki çiftler açısından kötü biçimde sonuçlanmıştı

Yeni sezonda öldüğü düşünülen Hopper'a dair farklı detayların yer alması bekleniyor (Netflix)

Yeni sezonu merakla beklenen Stranger Things’de şu ana kadar birçok karakterin başından zorlu maceralar geçti ve bunlar arasında Nancy Wheeler ve Jonathan Byers da bulunuyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin birinci sezonunda genç karakterlerin arasındaki dinamik yavaş yavaş gelişmiş ve ikinci sezonda bir araya gelmişlerdi. Ancak üçüncü sezonda liseyi bırakıp gazeteci olarak kariyerlerine başlamalarının ardından bazı ilişki problemleriyle karşı karşıya kalmışlardı.

Ve sezon finalinde Byers ailesinin Hawkins’ten taşınması çiftin ayrılmasına neden olmuştu.

We Got This Covered'ın haberine göre Netflix Queue’ya konuşan oyuncular Natalia Dyer ve Charlie Heaton ikiliye dair 4. sezonda neler yaşanabileceği hakkında ipuçları verdi. Dyer, karakteri Nancy için sevgilisinden ayrılmanın ne kadar zor olduğunu fakat hala istediği şeyi elde etme konusundaki azmiyle hareket ettiğini söyledi. 

Dyer şu ifadeleri kullandı:

Bence Nancy yalnız. Jonathan’ın ayrılmasıyla kimle ilişki kurabilir? Kim var? Yani 80’li yıllarda Skype veya FaceTime üzerinden görüşmek mümkün değil. Bu büyük bir ayrılık. Tıpkı bir dönemin sonu gibi hissettiriyor. Fakat Nancy’nin sahip olduğu içgüdü, merak ve azmin kişiliğinin parçası olduğunu düşünüyorum. Kişiliğinin bu kısmını unutmayacak. Bunun ilerleyeceğini görebiliyorum.

Dyer’ın görüşlerine katılan Heaton da şunları söyledi:

Artık aralarında mesafe var ve ilişkilerde mesafe zordur.

Nancy ve Jonathan 4. sezonda yalnız olmayacak ve üçüncü sezon sadece onlar için değil diğer karakterler için de epey zorluydu. Örneğin Joyce, Hopper’ın öldüğünü düşünüyor ve Hawkins’i terk etme sebebi de bu.

 Eleven da Byers ailesiyle gidiyor ve bu da onun Mike’tan ayrılacağı anlamına geliyor. 

Stranger Things’in 4. sezon hazırlıkları koronavirüs pandemisi nedeniyle durmak zorunda kalmıştı ancak yakında çalışmalara devam edileceği belirtiliyor. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU