Trabzonspor, yeni sezonda giyeceği çubuklu formayı duygusal bir video ile tanıttı

Trabzonspor, yeni sezon formalarını lösemi ve kas hastası Hicran ve babası Alaattin Yıldız'ın hikayesiyle tanıttı. Video, kısa sürede büyük beğeni aldı

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor Kulübü, 2020-2021 sezonu için hazırlanan çubuklu formanın tanıtımını sosyal medya hesaplarından paylaştığı özel bir video ile yaptı. Video sosyal medyada kısa sürede büyük beğeni topladı.

Trabzonspor'un sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoya şu not eklendi:

Hepimizin bir hayali var... Ve hiçbir hayal ulaşılmaz değil... Sevdiklerin yanında olduktan sonra... Hayaldir gerçek olan... Sen yeter ki... Hayal etmeyi bil.

Bordo-mavili kulüp tarafından hazırlanan videoda, Trabzon'da lösemi ve kas hastalığı nedeniyle yaşamını yatağa bağlı sürdüren Hicran ile babası Alaattin Yıldız'ın hikayesine yer verildi.

 

 

Videoda, yatağının başucunda adının yazılı olduğu formaya bakarak sevinen 14 yaşındaki kızı için harekete geçen Yıldız, evinin önünde beyaz bir çarşafın üzerine çubuklu forma çizdiği görüntüler ekrana yansıdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Baba Yıldız'ın yatağa bağlı yaşayan kızının görebildiği tek yer olan odanın tavanına ayna yerleştirdiği, sonrasında da bordo-mavili forma deseni çizdiği çarşafı uyurken üzerine örttüğü görülüyor.

Hicran'ın, uyandığında üzerindeki çubuklu forma desenli çarşafı görmesinin ardından yaşadığı mutluluk görüntülere yansıyor.

Sadece formayı üzerine giymenin değil, hissetmenin de önemli olduğu mesajının paylaşıldığı video kısa sürede hem bordo-mavili hem de diğer takım taraftarlarınca büyük beğeni alarak sosyal medyada gündem oldu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU