Netflix: The Witcher'ın bin 200 yıl öncesini konu alacak 'spinoff'un hazırlıkları başladı

Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri olan The Witcher’ın 1200 yıl öncesini konu alacak spin-off’u The Witcher: Blood Origin fantastik evrenin pek çok hayranını heyecanlandırdı

The Witcher'ın ikinci sezon çekimleri koronavirüs pandemisi nedeniyle durdurulmuştu (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix, altı bölümden oluşması planlanan The Witcher 'spin-off’u (orijinal yapımdaki bir konuya ya da karaktere odaklanan yan ürün -ed.n.) The Witcher: Blood Origin’in hazırlıklarına başlandığını duyurdu. 

Orijinal dizinin bin 200 yıl öncesine odaklanacak The Witcher: Blood Origin, ilk Withcher’ı konu alacak

Leh yazar Andrej Sapkowski’nin kaleme aldığı roman dizisinden uyarlanan The Witcher dizisi geçen yıl yayımlanmasının ardından büyük bir yankı uyandırmıştı. Bununla birlikte hayal kırıklığına uğrayan hayranlar da olmuştu.

 

 

Netflix’in verilerine göre platformun en çok izlenen dizilerinden biri olduğu açıklanan The Witcher, canavar avcısı Rivialı Geralt’ın maceralarını anlatıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkinci sezon onayını ilk sezon henüz yayımlanmadan önce alan The Witcher’ın yeni sezonu merakla beklenirken, Netflix Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada hikayenin öncesini ele alacak 'spinoff' dizisi çekileceğini duyurdu. 

'Spinoff'un mutfak ekibinde The Witcher’ın yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich ve The Witcher’ın ilk sezonunda bir bölümün senaryosuna katkıda bulunan Declan de Barra yer alıyor. 

Öte yandan dizinin ne zaman yayımlanacağıysa belirsizliğini koruyor.

Açıklamanın ardından sosyal medyada tartışma konusu olan The Witcher: Blood Origin dizisine dair fantastik evrenin hayranları ikiye bölünmüş görünüyor.

 

 

Hayranların bir kısmı hem yeni sezonu hem de 'spinoff' heyecanla beklediğini söylerken bir diğer kısmı da henüz ikinci sezonu dahi yayımlanmamış bir dizi için 'spinoff' hazırlıklarının başlamasını tuhaf karşıladı. 

 

 

Independent Türkçe, Film Loverss, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU