Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu'ndan Erol Bulut açıklaması: Fenerbahçe ile anlaştığını biz de duyuyoruz

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Erol Bulut ile ilgili, "Kupa finalimiz var. Bu maç bitmeden, Erol Bulut hocayı ya da bir başka yeni hocayı gündeme getirmek istemiyorum" dedi

Erol Bulut / Fotoğraf: AA

Süper Lig'de sezonun flaş takımlarından Aytemiz Alanyaspor, teknik direktör Erol Bulut yönetiminde ligi beşinci sırada bitirmeyi garantilerken, Ziraat Türkiye Kupası'nda da finale kaldı.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Milliyet yazarı Şansal Büyüka'ya yaptığı açıklamada, takımın başarılı oyuncularından N'Sakala, Welinton ve ismi Fenerbahçe ile anılan Erol Bulut'la ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan Fabrice N'Sakala'nın sözleşmesinin bittiğini hatırlatan Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

Kendisi ile 3-4 defa konuştuk, istediği parayı da verdik. 'Tamam, bir de avukatım ile konuşayım' dedi. Sonra geldi, 'Benim değerim arttı' dedi ve anlaşmaktan vazgeçti. Beşiktaş’ın devreye girdiğini öğrendik. Sözleşmesi bitecek olmasına rağmen Beşiktaş’ın bize haber vermesini isterdim, zaten sonra özür dilediler.

İsmi Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Welinton ile ilgili de konuşan Çavuşoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Sözleşmesi devam ediyor. Sergen Hoca beni 2-3 ay önce aradı, Welinton’u istediklerini söyledi. Daha önce beni, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Ersun Yanal da Welinton için aramıştı. Şu anda Welinton için resmi bir teklif yok.

"Fenerbahçe ile anlaştığını biz de duyuyoruz"

Bu sezon takımın gösterdiği performansta en büyük pay sahibi olan teknik direktör Erol Bulut'un takımdaki geleceğiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

Fenerbahçe ile anlaştığını biz de duyuyoruz. Ancak aramızda bu konuda bir konuşma geçmedi. Kupa finalimiz var. Bu maç bitmeden, Erol Bulut hocayı ya da bir başka yeni hocayı gündeme getirmek istemiyorum.

 

Independent Türkçe, Milliyet

DAHA FAZLA HABER OKU