Başakşehir kaptanı Mahmut Tekdemir izleyenleri duygulandırdı: Ayakkabım yırtıktı, kimse görüp alay etmesin diye saklardım

Medipol Başakşehir’in kaptanı Mahmut Tekdemir, katıldığı televizyon programında futbol hayatında yaşadığı zorlukları anlatırken duygulandı

Süper Lig’de tarihinde ilk kez şampiyon olan Medipol Başakşehir’in kaptanı Mahmut Tekdemir, katıldığı NTV programında spor hayatındaki hatıralarını anlattı.

Futbola Damlaspor altyapısında başlayan ve ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor altyapısına geçen 32 yaşındaki Tekdemir, şimdiki adı Başakşehir olan İBB’ye transfer olduğu zaman yaşadığı zorlukları anlatırken duygulandı.

Tekdemir, izleyenleri de duygulandıran konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Benim hikayem şöyle. 15-16 sene aynı kulüpte oynuyorum profesyonel anlamda. Maç bitti, büyük heyecan, büyük sevinç. Arabaya bindim eve gidiyorum, birden duygulandım. 16 sene önce aklıma geldi, film şeridi gibi. İlk lulübe girdiğim an aklıma geldi, dün gibi aklımda. Ayakkabım yırtıktı şu önü, onu içine sokardım, yani kimse görüp de benimle alay etmesin, gülmesin diye.

Öte yandan programda yer alan eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Tekdemir’in bu sözleri üzerine “Sen gurur duyulacak bir kardeşimizsin ya. Biz de öyle yırtık ayakkabıyla girdik. Allah seni hep mutlu etsin aslanım” ifadelerini kullandı.

"Mahmut'a söyleyin yere havlu serip yatsın"

Mahmut Tekdemir’in takım için önemine değinen Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ  "Süper Lig'e yükselmiştik. Bir oyuncu aldık. Tesisler daha bitmedi. Bana dediler ki, 'Başkanım yatıracak yer yok' Dedim ki, 'Mahmut'a söyleyin yere havlu serip yatsın'. Kime nazımız geçer? Evladımıza. Bu çocuk oralardan geldi. Mahmut, evladımız" dedi.

Gümüşdağ ayrıca, Fenerbahçe’nin Mahmut Tekdemir’i transfer etmek istediğini ancak sarı lacivertli kulübe olumsuz yanıt verdiklerini açıkladı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU