Londra'da davası süren Johnny Depp, gizemli kadın arkadaşıyla görüntülendi

Depp'in eski eşi Amber Heard üç gün boyunca davada ifade verecek

Depp'in komşusu, mahkemeye verdiği ifadede Depp'in daha önce kendisine Heard'ün ona vurmayı sevdiğini ancak aşkından ona karşılık veremediğini söylediğini aktarmıştı (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp, The Sun gazetesine açtığı iftira davası devam ederken gizemli bir kadın arkadaşıyla Londra'da bir bardan çıkarken görüntülendi. Depp, The Sun’ı kendisini “eşini döven biri” diye tanımlayan haberinin ardından mahkemeye vermişti.

Öte yandan kendisine şiddet uygulandığını iddia eden Depp’in eski eşi, bir diğer Hollywood yıldızı Amber Heard’ün ise bugün ifade vermesi bekleniyor.

Daily Mail'in haberine göre Karayip Korsanları’nın 57 yaşındaki yıldızı Londra’nın Belgravia muhitinde Pazar günü bir barda görüntülendi.

Spor giyimi ve Rastafaryan şapkasıyla dikkat çeken Depp, mekandan arkadaşıyla birlikte ayrıldı.

İkilinin görüntülerinin ortaya çıkması Depp’in eski eşi 34 yaşındaki Heard’ün mahkemede vereceği ifadeden yalnızca saatler önce gerçekleşti.

The Sun’ın yayın haklarına sahip News Group Newspapers (NGN), 2018’de yayımlanan bahsi geçen haberin doğru olduğunu öne sürüyor. Haberde, Depp’in “özellikle uyuşturucu ve alkol etkisi altındayken Heard’e fiziksel ve sözlü istismarda bulunduğu” ifadeleri yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şiddet iddialarını reddeden Depp, kendi ifadesinde Heard’ün kırdığı vodka şişesiyle parmağını kestiğini söylemişti. Depp ayrıca yatağında dışkı bulduğunu, bundan Heard’ün arkadaşlarının sorumlu olduğunu ve bu olaydan sonra boşanmaya karar verdiğini belirtmişti.

Öte yandan Heard ise bu olayı yalnızca “bir şaka” diye nitelemişti.

Depp, evlilikleri sürerken Heard’ün Tesla CEO’su Elon Musk ile ilişki yaşadığını da iddia etti. Musk bu iddiaları reddetmiş ve Heard ile ilişkisinin boşanmanın ardından başladığını söylemişti.

Depp’in Pazar günü bu hafta devam edecek davaya psikolojik olarak hazırlandığı belirtildi. Ünlü oyuncunun ayrıca rock efsanesi Jeff Beck ile gitar çalarak vakit geçirdiği de ifade edildi.

İkili kısa süre önce John Lennon’ın “Isolation” şarkısını birlikte seslendirmişti.

Heard’ün üç gün boyunca davada savunma yapması bekleniyor. Hakimlerin Heard’ün şiddet gördüğüne yönelik paylaştığı fotoğrafların gerçek olup olmadığına dair uzman görüşü isteyebileceği aktarıldı. 

Depp geçen Pazartesi, “Heard’ün beni suçladığı her şey bana daha önce yaptığı şeyler gibi görünüyor” demişti.

Bununla birlikte Depp’in eski sevgilileri Vanessa Paradis ve Winona Ryder da davada ifade vermiş ve Depp’e yönelik suçlamalara inanmanın “imkansız” olduğunu söylemişti. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU