"Mike Tyson, Jaws'a karşı": Ringlere dönmeye hazırlanan boks efsanesi önce dev köpekbalığıyla dövüşecek

Eski dünya ağır sıklet şampiyonu Mike Tyson, Discovery Channel'ın "Shark Week" adlı bir hafta süren özel yayını kapsamında bir büyük beyaz köpekbalığıyla ile su altında kapışacak

Discovery Channel'ın özel yayını "Shark Week" 9 Ağustos'ta başlayıp 8 gün boyunca devam edecek (Entertainment Weekly)

15 yıllık bir aradan sonra ringe geri dönmeye hazırlanan eski ağır siklet boks şampiyonu Mike Tyson bu kez alışılmadık bir rakiple kozlarını paylaşacak.

54 yaşındaki Amerikalı boks efsanesi Discovery Channel'ın bir programı için su altında bir büyük beyaz köpekbalığıyla "bilimsel bir araştırmanın parçası olarak" kapışacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Discovery Channel'ın "Shark Week 2020" (Köpekbalığı 2020) adlı yaklaşık bir hafta süren özel etkinliği kapsamındaki "‘Tyson vs Jaws: Rumble on the Reef’ adlı mücadele 9 Ağustos'ta yayımlanacak.

Tanıtım videosunda Tyson ağırlık kaldırırken, bir köpekbalığı kafesiyle egzersiz yaparken, sörf tahtasını yumruklarken ve bir botu şişirmeye çalışırken görülüyor.

Şovda Tyson ve büyük beyaz köpekbalığının nasıl etkileşime gireceği henüz bilinmiyor. Ancak şovda ünlü ring sunucusu Michael Buffer'ın da yer alacağı duyuruldu.

"Merak etmeyin hiçbir köpekbalığı zarar görmedi"

Kanalın açıklamasında "Ünlü ring sunucusu Michael Buffer'ın kontrolünde olacak. Bu iki ağır siklet, sualtında birbirine meydan okuyacak. Mike Tyson bu dev köpekbalığını teknik nakavt yapmaya çalışacak. Hepsi bilimsel araştırma adına. Merak etmeyin, hiçbir köpekbalığı bu bölümü yaparken zarar görmedi (ya da ısırılmadı)" ifadelerini kullandı.

Tyson ise şova katılma amacının yeniden ringlere geri dönerken yaşadığı korkunun üstesinden gelmeye yardımcı olma amacı taşıdığını açıkladı.

Boks efsanesi "Ben bunu 54 yaşında ringe geri dönme korkumun üstesinden gelmekle kıyaslıyorum. Shark Week'i yaparken edindiğim tecrübeden, beni korkutan ne olursa olsun, hayatta en yüksek potansiyelime ulaşma ve Tanrı'ya yaklaşmada beni engelleyen ne olursa olsun, hala zorlukları göğüsleyebildiğimi öğrendim" dedi.

 

Independent Türkçe, Entertainment Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU