15 Temmuz Marşı’nı işaret dili ile seslendirdiler

Manisa Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü idareci ve öğretmenleri, işaret diliyle bir video hazırladı

Manisa Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü idareci ve öğretmenleri Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz 2016’da tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin 4. yıl dönümü nedeniyle bir video hazırladı.

Videoda 15 Temmuz Marşı, işaret dili tercümanı ve öğretmeni Canan Erhun’un rehberliğinde ilçenin mekanlarında çekildi.

Toplam 18 öğretmenin 15 Temmuz Marşı’nı işaret dili ile çevirmek için görev aldığı çekimler Akhisar Kaymakamlık Meydanı, Milli Egemenlik Meydanı, Garnizon Şehitliği, Su Yolu Mezarlığı Şehitlikler, Atatürk Ortaokulu Önü Şehitler Anıtı ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde yapılarak, uzun bir çalışma sürecinin ardından tamamlandı.

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Erdem videoya dair şunları söyledi:

15 Temmuz 2020’de FETÖ tarafından gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimin unutmadık, unutmayacağız. Tarihimizden günümüze en sonda en büyük örneklerinden birini gördüğümüz 15 Temmuz’da milletimizin kahramanlığını ve destansı duruşunu bir nebze olsun hatırlatabilmekten ve böyle bir çalışmada bulunmaktan Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Ailesi olarak onur duyuyoruz. Bu anlamlı günde vatanımız, milletimiz, bayrağımız, ezanımız ve tüm mukaddesatımız uğruna gözlerini kırpmadan şehadete yürüyen Aziz Şehitlerimizi rahmet, minnet ve duayla anıyor; Kahraman Gazilerimize ve Aziz Milletimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Onlar için ne yapsak azdır.

 

Independent Türkçe, İHA

DAHA FAZLA HABER OKU