BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: Atatürk'ten sonra 1000 yıl geri gitmiş gibiyiz

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, katıldığı televizyon programında “Atatürk’ün vefatından sonra geçen 80-90 yıl ileri değil, sanki 1000 yıl geri gitmiş gibiyiz” dedi

BTP Geneş Başkanı Hüseyin Baş / Fotoğraf: AA

Koronavirüs nedeniyle vefat eden babası Haydar Baş’ın ardından Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Baş, Meltem TV’de katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

“İnsanlar geçinemiyor, babalar intihar ediyor, askerlerimiz şehit oluyor. Hiç onların yerine kendimizi koyduk mu? Türkiye’nin en ciddi sorunu empati kurabilme yeteneğimizi kaybetmiş olmamızdır” iddiasında bulunan Baş, sözlerini şöyle sürdürdü:

Milletimizin iyi yönetilmediğini ve iyi yönetilmeyi hak ettiğini düşünüyorum. Evimizden çıkıp işimize giderken dilenen insanlar görüyoruz. Bu insanların dertlerine çözüm üretebilmemiz lazım. Marketlerde bebek mamalarının kilit altında satıldığı bir dönem yaşıyoruz.

Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu durumu, “Atatürk’ün vefatından sonra geçen 80-90 yıl ileri değil, sanki 1000 yıl geri gitmiş gibiyiz” sözleriyle nitelendiren Baş, sözlerini şöyle tamamladı:

Gençlerimize kendi projelerini hayata geçirebilecekleri bir ortam sağlamamız lazım. Onların potansiyellerini iş gücüyle birleştirebilmemiz lazım. Katma değer üretebileceğimiz, Türkiye’nin geleceğine damga vuracak proje hazırlamamız gerekiyor. Ki biz bu projenin de hazırlığı içerisindeyiz.

 

Independent Türkçe, Meltem Tv 

DAHA FAZLA HABER OKU