Ozan Güven’in “Deniz Bulutsuz’a verilen koruma kararı kalksın” talebi reddedildi

Deniz Bulutsuz, şiddet gördüğünü öne sürdüğü Ozan Güven hakkında 2 ay boyunca koruma kararı aldırmıtşı

Fotoğraf: Twitter

Oyuncu Ozan Güven, şiddet uyguladığı iddia edilen sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz’un aldığı koruma kararının kaldırılmasını istedi ancak mahkeme bunu reddetti.

Sabah gazetesinin aktardığına göre Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla 2 ay uzaklaştırma kararı verilen Ozan Güven'in itirazı reddedildi.

Ozan Güven’in avukatının mahkemeye verdiği dilekçede şu iddialar yer almıştı:

Müvekkilimin hiçbir surette karşı tarafa şiddet uygulaması söz konusu değildir. Asıl karşı taraf müvekkilime saldırmış, hakaret ve tehditlerde bulunmuştur. Mahkemenin korunma kararının kaldırılmasını istiyoruz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bulutsuz’un avukatları tutuklama isteyecek

Bu arada Deniz Bulutsuz, bir kez daha mahkemeye başvurmaya hazırlanıyor.

Deniz Bulutsuz’un avukatı, tutuklama talebiyle yeniden mahkemeye başvurmaya hazırlandıklarını şu ifadelerle açıklamıştı:

Ortada böylesine bir darp ve suçun işlendiğine dair ciddi bir şüphe varken, bu itirazın savcılık ve aile mahkemesi tarafından ciddiye alınmayacağına eminim. Biz de delilleri karartma ihtimali olması nedeniyle tutuklanma talebinde bulunacağız. Buna ilişkin dilekçemizi belgeleriyle beraber sunacağız. Hazırlığını yapıyoruz.

Yaşanan darp olayını araştıran savcılığın atadığı bilirkişi, Ozan Güven'in evindeki olayın gerçekleştiği saatlerdeki kamera görüntülerinin silinmiş olduğunu belirlenmişti.

Adli tıp raporu ne diyor?

Deniz Bulutsuz’un yapılan muayenesinde abajurla yaralanması sonucu çene ucunda 1×0,3 santim iyileşmekte olan yara, kafasının duvara yan şekilde çarpması sonucu sol göz içinde ve çevresinde morarma, sol kol dış alt kısmında 4×5 santim, sağ kol iç kısımda 6 santim morarma bulunduğu, kolların çeşitli yerlerinde morluklar ve cam kesiği, kalça ve uyluk bölgesinde çok sayıda morluk, merdivenden yuvarlanmaya bağlı sol diz kısmında morluklar ve baş parmak altında cam olabileceği ifade edilen yara, Bulutsuz’un beyanıyla gözde hafif puslu görünüm tespiti yer almıştı.

Muayene sonrasında hazırlanan adli tıp raporunda Deniz Bulutsuz’un sol gözde puslu görünüm nedeniyle bir sağlık kuruluşunda muayene olması ve içinde cam olabileceğini belirttiği baş parmak altında yara nedeniyle ortopedi muayenesi yapıldıktan sonra rapor düzenlenmesinin uygun olacağı belirtilmişti.

 

Sabah, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU