Eski milli basketbolcu Milica Dabovic: Kulüp başkanından tek gecelik teklif aldım

Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray'da forma giyen Sırp milli basketbolcu Milica Dabovic, Yunanistan'da ki bir kulüp başkanından tek gecelik ilişki teklifi aldığını açıkladı

Milica Dabovic / Fotoğraf: Twitter

Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray'ın kadın basketbol takımlarında forma giyen Sırp basketbolcu Milica Dabovic, yıllar sonra itirafta bulundu.

Ülkesinin basınına konuşan Dabovic, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra transfer olduğu ve ismini vermediği Yunan ekibinin başkanı tarafından tek gecelik ilişki teklifi aldığını açıkladı.

Basketbolu bıraktıktan sonra Instagram’da butik mağaza açıp ticaret hayatına açılan Dabovic, şöyle konuştu:

Kulüp başkanı benimle yatmak istedi. O dönemde ayda 20 bin euro maaş alıyordum. Teklifi kabul etmediğim günden sonra 3 ay boyunca maaşımı vermediler ve sonrasında sözleşmemi feshedip beni kovdular.

Hayatını anlatan bir kitap yazdığını dile getiren Dabovic, şu ifadeleri kullandı:

Bana bir gece için büyük para teklif ettiler. Ne kadar olduğu önemli değil. Bacaklarımı para için açmadım. Çünkü her zaman başka bir yol vardır. Şu anda huzurluyum, mutluyum ve gururluyum.

Dabovic, kulüp ismi ve kendisine teklif yapan başkanın ismini vermese de Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Yunan ekibi Palaio Faliro B.C.’ye imza attı ve burada sadece 5 maçta forma giydi.

Sırbistan Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonu olan Dabovic, 2008’de Beşiktaş, 2016’da da Galatasaray'da forma giymişti. 

 

Independent Türkçe, Skor

DAHA FAZLA HABER OKU