Yeni La Casa de Papel teorisi: Alicia Sierra, Profesör'ü ağır ağır mahvetmeyi planlıyor

La Casa de Papel’in 5. sezonunda Alicia Sierra ve Profesörün şaşırtıcı biçimde karşı karşıya geleceği tahmin ediliyor

Alicia Sierra, ekibin planlarını farklı bir biçimde yok etmeyi planlıyor olabilir (Netflix)

Tüm dünyada 5. sezonu merakla beklenen La Casa de Papel'e dair yeni bir teori öne sürüldü.

La Casa de Papel’in 4. sezonunda Profesör (Alvaro Morte), Nairobi’yi (Alba Flores) öldüren İspanyol polisine savaş ilan etmişti. Profesör, Lizbon’un (Itziar Ituno) da öldüğünü düşünüyordu.

İntikam alma eylemleri Alicia Sierra’nın (Najwa Nimri) Rio’ya (Miguel Herran) işkence yapmasıyla sonuçlanmış ve komiserlikten istifa etmeye zorlanmasına neden olmuştu.

Profesör’den intikam almak isteyen Sierra, saklandığı yeri bulmak için onu avlamış ve sezon Sierra’nın Profesör’ün kafasına silah doğrulttuğu sahneyle sona ermişti.

Alicia ve Profesör'e bundan sonra ne olacağına dair pek çok teori öne sürüldü. Hayranlar Alicia Sierra’nın ekibe katılacağı ya da Profesör'ü öldüreceği yönündeki iki teori arasında bölünmüş görünüyor.

 

 

Bununla birlikte dizinin hayranlarından biri yeni bir teori öne sürdü. Yeni teoriye göre Alicia, Profesör'e karşı avantajlı konumunu kullanarak soygunun geri kalanının nasıl şekilleneceğini etkileyecek.

Pek çok kişi Sierra’nın ekibe katılacağını ya da Profesör’ü öldüreceğini düşünse de, bu teoriye göre Alicia Sierra, Profesör’ün planlarını mahvederek ekibi tehlikeye atacak.

Alicia, Profesör'ün soygunu sona erdirmesini ve ekibinin ele geçirilmesini sağlayarak meslektaşlarının gözüne tekrar girebilecek mi?

Reddit kullanıcısı ivan_vranic0 teorisini şu şekilde açıkladı:

Alicia Sierra’nın mevcut pozisyonunu kullanabileceğini ve Profesör’ün başına doğrultulmuş silahın soygunu parça parça yok edeceğini düşünüyorum. Benim teorim Sierra’nın Profesörü kullanacağı, ekibi içerden kumanda edeceği ve kaos yaratarak nihayetinde soygunu sonlandırmak için polise avantajlı bir durum yaratacağı yönünde. Alicia, Rio’ya işkence yaptığı durumu da tekrar komiser olmak için kullanabilirdi.

Express'in haberinde 5. sezon soygunun sonuna işaret edeceği için teorinin makul göründüğü belirtildi. Hayranlar ekip üyelerinin kaçtığına zaten tanıklık etmişti.

Şu ana kadar çok fazla kişi hayatını kaybetti ve kaderlerini Profesör’ün ellerine bırakan ekip hayli zor bir durumda.

Profesör, hayatından vazgeçseydi, diğerlerinin yaşama şansı olur muydu?

 

Express

DAHA FAZLA HABER OKU