Iron Man geri mi geliyor: "Eşi, Tony Stark'ı hayata döndürmeye çalışacak"

Pepper’ın Tony’yi geri getirmek için önce sihir ve büyüye başvuracağı bildirildi

Robert Downey Jr.'ın canlandırdığı Tony Stark, Avengers Endgame'de Thanos'la savaşırken ölmüştü (IMDb)

Tony Stark’ın Avengers: Endgame'de Thanos'u yenmek için hayatını feda etmesi, serinin hayranlarını üzdü. Aslında bu son, 2008’de Demir Adam (Iron Man) filmiyle yolculuğuna başlayan ve serinin son filmine kadar devam eden karakter için şanlı bir ölümdü. Ancak Tony Stark’ı yeniden Marvel Sinematik Evreni’nde (MCU) görmek isteyen izleyicileri umutlandıracak bir iddia ortaya atıldı.

We Got This Covered’a konuşan ve daha önce verdiği bilgilerin doğrulandığı söylenen bir kaynağa göre, eşini hayata döndürmenin yollarını arayacak. Ancak bunu yapmak için ilk etapta bilime başvurmayacak, çareyi sihir ve mistisizmde arayacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2022’de vizyona girmesi beklenen Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmindeki bir jenerik sonrası sahnede, Pepper büyücüyü ziyaret edecek ve Tony’yi diriltmesini isteyecek ama olumsuz cevap alacak. Bu nedenle Pepper’ın daha sonra teknolojiye ve yapay zekaya yönelmesi bekleniyor. 

MCU’da Tony Stark’ın yanında Black Widow, Vision ve Quicksilver gibi birçok ölü karakter var. Ancak geçmişi anlatan filmlerde ya da sahnelerde sıklıkla geri dönüyorlar. Bu nedenle Tony Stark’ın da bir şekilde dönmesi imkansız olarak görülmüyor.

Bunun yanı sıra Iron Man’in dönüşünden de sıklıkla bahsediliyor. Ancak bu, Pepper’ın istediği gibi “ölümden dönüş” olmayabilir. Çünkü karakterin, Mart ayında Disney+ için hazırlandığı öne sürülen Iron Heart dizisinde yapay zeka olarak yer alacağı düşünülüyor.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU