Cem Yılmaz'dan Hürriyet yazarına tepki: Allah sizi kahretsin, yazıklar olsun!

Onur Baştürk'ün bugünkü köşe yazısında ismi geçen Cem Yılmaz, hakkındaki iddialara sert tepki gösterdi

Fotoğraf: Twitter

Komedyen Cem Yılmaz, sevgilisine şiddet uyguladığı ifade edilen arkadaşı Ozan Güven ile kaleme aldığı yazıda kendisini de eleştiren Hürriyet yazarı Onur Baştürk'e tepki gösterdi.

Hürriyet yazarı Baştürk, bugün sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı öne sürülen Ozan Güven hakkında bir köşe kaleme aldı.

Yazıda geçen "Söylenen o ki, Cem Yılmaz her ne kadar yaşananları onaylamasa da, olayın ortaya çıkmaması konusunda Güven’e yardım etmiş” ifadesine tepki gösteren Cem Yılmaz, Onur Baştürk’e “Allah sizi kahretsin" dedi.

Yılmaz, Twitter'dan şu mesajı paylaştı:

Allah sizi kahretsin ya... Gerçekten artık sizin ne dediğiniz ,ne söylediğinizi duyacak haliniz kalmamış. Dün “arkadaşım” olsa ne olur, şiddetin tarafı mı olur... Yazdığım halde... olay mahkemede olduğu halde... Bunları yazıyorsunuz. Dava etsem “ay ben öyle duydum” deyip kaçacaksın. Yani beni ekleyince konuya ne oluyor, tarafları yok mu bu konunun, yetmiyor mu ? Doyurmuyor mu ? Yazıklar olsun.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Onur Baştürk’ün köşesinin ilgili kısmı şöyle:

Cem Yılmaz, Ozan Güven konusunda sessizliğini bozup 'Kadına şiddet konusunun tarafı olmak diye bir duruşunun söz konusu olmadığını' söyledi. Sonuçta herkes ondan bir açıklama bekliyordu. İki yakın arkadaş, ama her ikisi de ünlü. Dolayısıyla insanların bir açıklama beklemeleri doğaldı. Bunda anormal bir durum yoktu. Yılmaz’ın açıklaması ise doyurucu. Bir yandan zor bir durum aslında. En yakın arkadaşınız sevgilisini dövüyor. O arkadaşınıza dair duygularınız, tavrınız aynı kalabilir mi?Dostluğunuz aynı şekilde devam edebilir mi?  Arkadaşınızın davranışını bir şekilde affetseniz dahi ona hep şüpheyle bakmaz mısınız? Peki yaptığı şeyi onaylamasanız bile bu süreçte ona yardım eder miydiniz? Söylenen o ki, Cem Yılmaz her ne kadar yaşananları onaylamasa da, olayın ortaya çıkmaması konusunda Güven’e yardım etmiş. Sonrası malum... Bakalım iki ünlü arasındaki dostluk bu olayla beraber nasıl etkilenecek? Bir kırılma noktası yaşanacak mı? İlerleyen zamanda göreceğiz.

 

Ne olmuştu?

Sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz 13 Haziran'da  bir süredir birlikte olduğu ünlü oyuncu Ozan Güven’in kendisini darp ettiğini, hürriyetini kısıtladığını, ölümle tehdit ettiğini ileri sürmüştü. Olaydan sonra Bulutsuz’un şiddete uğramış halini gösteren fotoğraflar basına sızmıştı.

Ozan Güven ise bir süredir ayrılmak istediği kız arkadaşının kendisine komplo kurduğunu ileri sürerek, asıl darp edilen kişinin kendisi olduğunu iddia etmişti. Darp raporu alarak savcılıkta ifade veren Ozan Güven, Bulutsuz’un, "Seni Türkiye'ye rezil edeceğim. 'Kadın döven adam' diye söyleyeceğim" dediğini ileri sürerek, 'iftira', 'hakaret', 'tehdit' ve 'darp' suçlarından cezalandırılmasını istemişti.

Cem Yılmaz, Deniz Bulutsuz'un Ozan Güven tarafından şiddet gördüğü iddiasının üzerine şu mesajı paylaşmıştı:

Sevgili arkadaşlar. Kadına şiddet meselesinin ‘tarafı’ olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir. Arkadaşım üzerinden “Sen de bir şey söyle” isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur. Yapmayın. Sosyal medya üzerinden bu meseleyi yazmak, çizmek istememek ile başka çirkin duyguları, düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz. Her şey birbirine giriyor. Çok üzgünüm.

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU