Michael Jackson'ın kızı, Hz. İsa'yı yeni filminde lezbiyen olarak canlandıracak

ABD’li pop efsanesinin 22 yaşındaki kızı Bella Thorne ve Gavin Rossdale’in de yer aldığı yeni filmde Hz. İsa’yı canlandıracak

Oyuncu daha önce The xx, Thirty Seconds to Mars ve başka grupların kliplerinde de yer almıştı (Voltage Pictures)

Amerikan popunun efsane isimlerinden Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson, yeni filminde Hz. İsa'yı lezbiyen olarak canlandıracak. 

Jackson'ın Hz. İsa'yı bir kadın olarak canlandıracağı bilgisi daha önce de basına yansımıştı. Ancak karakterin lezbiyen olacağı bilgisi ilgili haberlerde yer almamıştı. Bu bilginin filme dair tartışmaları alevlendirmesi bekleniyor.

E Online'ın haberine göre Jackson’ın 22 yaşındaki kızı, Bella Thorne ve Gavin Rossdale gibi isimlerin de yer aldığı Habit filminde Hz. İsa’yı canlandıracak. Filmde Paris Jackson’ın karakterinin hızma takacağı, dağınık dalgalı saçları olacağı belirtildi.

Filmde yer alacak Bella Thorne ise Hz. İsa fetişi olan ve rahibe gibi görünmeye çalışan şehirli bir parti kızını canlandıracak.

Metro'nun haberine göre Thorne’un karakteri ayrıca yanlış giden uyuşturucu anlaşmasının sonuçlarından kaçmaya çalışıyor.

Filmde yer alacak isimler arasında ayrıca Josie Ho, Jamie Hince, Alison Mosshart, Andreja Pejic ve Libby Mintz’in de yer alacağı doğrulandı.

Yapımcı Donovan Leitch, Entertainment Weekly’ye verdiği röportajda filmde müziklerin de çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. 

Filmi kasıtlı olarak rock yıldızlarıyla doldurduk ve filmin müzikleri epey hareketli olacak.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle filmin yapımına bir süre ara verildiği ve halihazırda post-prodüksiyon aşamasında olduğu aktarıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan Happymag’ın haberine göre, Hıristiyan gruplar filmin son verilmesine yönelik imza kampanyası başlattı. Kar amacı gütmeyen ve “Hıristiyan değerleri eğlence endüstrisine kazandırmak için” çalışan Movieguide, filme karşı imza kampanyası başlattı ve yapımcıların “Hz. İsa’nın İncil’de yer alan tarihi tasvirine saldırdığını” savundu.

Grup, Hz. İsa’nın tasvirinin yanlış yönlendirmeye neden olacağını ve çocukların kafasını karıştıracağını söylüyor. 

Paris Jackson, en son MTV’nin Scream: The TV Series yapımında yer aldı. Jackson oyunculuk kariyerine ilk kez 2018’de yayımlanan Fox’un müzikal draması Star’da başladı.

Jackson ayrıca modellik yapmaya devam ediyor ve sevgilisi Gabriel Glenn ile birlikte akustik rock grupları The Sunflowers ile müzik kariyerini de sürdürüyor. 

Janell Shirtcliff’in yönetmen koltuğunda yer aldığı filmin ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor. 

 

Metro, Happymag, E online

DAHA FAZLA HABER OKU