Carlos Tevez, jübile maçında Messi ile Ronaldo'yu aynı takımda oynatmak istiyor

Boca Juniors'ta forma giyen Carlos Tevez, "Daha önce forma giydiğim West Ham United veya Corinthians takımlarında belki 6 ay daha oynayabilirim. Bunları daha sonra düşüneceğim" diyerek sonrasına emekliye ayrılacağının sinyalini verdi

Carlos Tevez, Arjantin Milli Takımı'nda Messi, Manchester United'da da Ronaldo ile birlikte oynadı / Fotoğraf: Reuters-AFP

Arjantin Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Boca Juniors'ta forma giyen Carlos Tevez, Arjantin basınına yaptığı açıklamada geleceği ve jübilesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Boca Junios ile kontratını 6 ay daha uzattığını ve emeklilik konusunda kesin kararını henüz vermediğini kaydeden 36 yaşındaki Tevez, şöyle konuştu:

Sözleşme süremin sona ermesinin ardından futbolu bırakabilirim. Daha önce forma giydiğim West Ham United veya Corinthians takımlarında belki 6 ay daha oynayabilirim. Bunları daha sonra düşüneceğim.

Emekliye ayrılması halinde en büyük hayalinin daha önce birlikte formasını giydiği oyuncuları aynı takımda toplamak olduğunu dile getiren Tevez, jübile maçında oynamasını istediği isimleri şöyle sıraladı:

Jübile maçımdaki ilk 11'i belirledim. Gianluigi Buffon, Hugo Ibarra, Rio Ferdinand, Gabriel Heinze, Patrice Evra, Andrea Pirlo, Paul Scholes, Paul Pogba, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Wayne Rooney. Emekliye ayrılırsam, bu oyunculara aynı takımda oynaması için teklif götüreceğim.

Tevez, Manchester United'da forma giydiği dönemde Ronaldo'yla, Arjantin Milli Takımı'nda ise Messi ile aynı takımda görev almıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu sezon Boca Juniors'ta 18 maçta dorma giyen Tevez, 9 gol ve 2 asist üretti.

Tevez, Manchester City ile 3 Premier Lig, 1 ulusal kupa, Manchester United ile 1 UEFA Şampiyonlar Ligi, 1 Carling Cup, 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, Juventus ile 1 Serie A, 1 İtalya Kupası zaferi yaşamıştı.

Ülkesindeki Boca Juniors ile 5 kez Arjantin ligi şampiyonluğu yaşayan Tevez, 1 Copa Sudamericana ve 1 kez de Copa Libertadores kupası kazandı.

 

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU