Depp'in açtığı davanın tanığı: Heard'ün morlukları aktör yurtdışındayken oldu

İkili arasında süren davada Johnny Depp bu hafta Heard’ün evlilikleri sürerken Elon Musk ve Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşadığını öne sürmüştü

Elon Musk, Depp'in Heard ve kendisine yönelik iddialarını reddetmişti (Reuters)

Johnny Depp ve Amber Heard arasında devam eden davanın tanıklarından biri, Heard’ün morluklarının Depp yurtdışındayken gerçekleştiğini söyledi. Depp'in avukatları iddiaların aktörün ismini temize çıkaracağını düşünüyor.

The Mirror'ın haberine göre, Trinity Esparaza isimli tanık, Heard’ün boynundaki morlukları 57 yaşındaki Depp’in ayrılmasından iki hafta sonra gördüğünü söyledi. Bahsi geçen morlukların Depp’in Heard’e telefon fırlatmasıyla gerçekleştiği iddia edilmişti. 

Esparaza mahkemeye verdiği beyanda Heard’ün sol yanağında morluk gördüğünü söyledi. Heard, Depp’in yüzünün diğer yanını zedelediğini söylemişti.

Esparaza, Depp’in 5 süitinin bulunduğu Los Angeles’taki Eastern Columbia binasının hizmetlilerinden biri. Esparaza, Heard’ün boynunda iki parmak izi ve yanağında da morluk olduğunu söyledi. 

Anahtarlarını asansör boşluğuna düşürdü. Boynunda morluklar ve yara bandı vardı.

Depp’in o sırada şehirde bulunup bulunmadığı sorulduğunda Esperaza aktörün avukatına, “Hayır” diye cevap verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Depp’in avukatları aktörün ismini temize çıkaracak bir dizi iddiaya sahip olduklarını söyledi. 

Avukat Adam Waldman, “Amber Heard’ün boğazındaki parmak izi şeklindeki morluklar, kolundaki bandaj ve morarmış sol gözüyle esasen Haziran 2016’da yara aldığı anlaşılıyor. Bunu yapmadığını bildiğimiz tek kişi Johnny Depp. Aktör o sırada turnedeydi ve iki hafta boyunca ülke dışındaydı” ifadelerini kullandı. 

Tanığın ifadesi Depp’in Heard’e açtığı 50 milyon dolarlık davada kullanılacak. Heard daha önce aile içi şiddete maruz kaldığını söylemişti. 

İfade ayrıca The Sun’ın Depp’in “karısını dövdüğünü” söylediği haberin ardından açılan davada da kullanılacak. 

Depp’in 21 Mayıs 2016’da Heard’e telefon fırlattığı iddia edilmişti. 

Heard, morluklarının olduğunun görüldüğü fotoğrafları mahkemeye iletmişti. 

 

The Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU