Sosyal medyadaki görüntüleri sonrasında 74 yaşındaki Trump hakkında “eli, ayağı tutmuyor” yorumları yapıldı

Bugün yeni yaşına basan ABD Başkanı Donald Trump, basına yansıyan son görüntüleri nedeniyle sosyal medya kullanıcılarının hedefinde. Kullanıcılar, Trump’ın sağlığının iyi olmadığı gerekçesiyle başkanlık yapamayacağını savunuyor

8 Kasım 2017’de ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump'ın sağlığı, göreve geldiği ilk günden bu yana tartışma konusu.

Bugün 74 yaşına basan Trump’ın sağlığının başkanlığı sürdürmesi için yeterli olmadığı görüşünü savunanların son kozu ise ABD Başkanı'nın basına yansıyan son görüntüleri oldu.

West Point'teki Amerikan Askeri Akademisi'nin mezuniyet törenine katılan Donald Trump'ın konuşması sırasında su bardağını tek eliyle kaldırmakta zorlandığı ve iki eliyle su içtiği görüldü. 

Konuşmasını tamamlayan Trump'ın platformun rampasından inerken de adımlarını güçlükle atması, ABD Başkanı'nın sağlığı hakkındaki tartışmaları alevlendirdi.

Söz konusu görüntüleri, Donald Trump'ın "elini, ayağını kullanmakta zorlandığı" şeklinde yorumlayanlar oldu.

Gazeteciler Aaron Rupar ve Robbin Simmons da Trump'ın görüntüleri hakkında sosyla medyada paylaşımda bulunan isimler arasındaydı. 

 

14 Haziran 1946 doğumlu Donald Trump, göreve geldiği ilk zamanlarda da bardağı tek eliyle kaldırmakta zorlanınca eleştirilmişti.

 

Independent Türkçe

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU