Karamollaoğlu: İslam ülkelerini Müslüman gençler kurtaracak

Saadet Partisi lideri, internet üzerinde buluştuğu gençlere “Kendinizi geliştirin. Düşünün. Teknolojiyi takip edin. Kararlı olun. İnandıklarınızdan asla taviz vermeyin” tavsiyesinde bulundu

Fotoğraf: AA

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “İslam ülkelerini Müslüman gençlerin kurtaracağı” görüşünü dile getirdi.

Karamollaoğlu, Uluslararası Gençlik Forumu (IYFO) ile Güney Asya Gençlik Organizasyonu (SAYO) tarafından düzenlenen uluslararası e-konferansa katıldı.

500’den fazla öğrencinin katıldığı konferansta “Yaşadığımız Dünya” başlıklı bir sunum gerçekleştiren Karamollaoğlu, “İslam ülkelerinin nasıl ki birbirleri ile irtibat halinde olması gerekiyorsa dünyadaki Müslüman gençlerin de birbirleri ile irtibat halinde olmasının çok önemli olduğunu” söyledi.

Gençlere “Kendinizi geliştirin. Düşünün. Teknolojiyi takip edin. Kararlı olun. İnandıklarınızdan asla taviz vermeyin” tavsiyesi veren Saadet Partisi lideri,  “İslam, galip gelecek. İslam’ın zaferine ve İslam ülkelerinin kurtuluşuna Müslüman gençler önderlik edecektir” ifadelerini kullandı.

Görüşmede, dünyanın krizlerle dolu bir süreç yaşadığını belirten Karamollaoğlu, “bu krizleri, gücü esas alan Batı medeniyetinin değil adaleti ve Hakk’ı esas alan İslam medeniyetinin aşacağını” söyledi.

 

Milli Gazete, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU