MHP'den Atatürk imzalı ve Türk bayraklı maske dağıtılmasına tepki

"CHP'li statü sahipleri, maalesef sosyal medyada üç beş beğeni almak uğruna ay yıldızlı bayrağımızın ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün isminin çöplere atılmasına göz yummuşlardır"

Fotoğraf: AA

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk imzalı ve Türk bayraklı maskelerin dağıtılmasına tepki gösterdi.

Osmanağaoğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e tepki gösterdi:

Tunç Soyer, millete dağıttığı, takriben iki-üç saat sonrasında işlevsiz hale geldiği için çöpe gidecek bir maskenin üzerine kutsal değerlerimizi yerleştirebilmektedir. Bu pervasızlığa alet olan ve bu maskeleri takarak rezalete ortak olan CHP'li statü sahipleri, maalesef sosyal medyada üç beş beğeni almak uğruna ay yıldızlı bayrağımızın ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün isminin çöplere atılmasına göz yummuşlardır.

“Bu, hiç kimsenin haddi de hakkı da değildir"

Osmanağaoğlu şöyle devam etti:

Soyer'in sebep olduğu bu tablo, Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak ve tahkir etmektedir. Bu, hiç kimsenin haddi de hakkı da değildir. Milli değerlerimizi itibarsızlaştırmaya yönelik bütün adımlar, milletin öfkesi altında paramparça olmaya mahkumdur. Lansman çalışmaları düzenleyerek, ambalaj parlatarak, PR oyunları tertip ederek İzmir'i kandıracağını sananlar fena halde yanılmaktadır fakat bu çiğ gayretlerini, Türk bayrağı ve Atatürk ismi altında kamufle edeceğini zannedenler, kutsal değerlerle oynayınca nasıl bir tokat yiyeceklerinin farkında değildir. İçi kof, ruhu boş, zihinleri kirli, söylemleri zehirli reklam guruları, aziz Türk milletinin nefretinde boğulmaya mahkumdur.

Tamer Osmanağaoğlu, maskeler Genel Kurulda dağıtılırken de CHP milletvekili arkadaşlarını uyardığını kaydetti.

 

AA, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU