Jennifer Aniston, çıplak poz verdiği ünlü portreyi koronavirüs yardımı için açık artırmaya çıkardı

Fotoğrafçı Mark Seliger, Friends oyuncusunun "yıldız" olacağını o zamandan bildiğini söyledi

Jennifer Aniston koronavirüs yardımları için maddi destek sağlamak amacıyla çıplak poz verdiği bir portresini açık artırmaya çıkardı.

Oyuncu haberi pazartesi günü Instagram hesabından bir video paylaşarak duyurdu.  Videoda fotoğrafçı Mark Seliger'ın karanlık odada artık simge haline gelmiş portre üzerinde çalıştığı görülüyor. Seliger fotoğrafı Kasım 1995'te çekmişti.

Aniston'ın bacaklarını çapraz biçimde kavuşturarak çıplak poz verdiği siyah beyaz fotoğrafı çeken Seliger, ilk bölümü önceki yıl yayımlanan Friends'in oyuncu kadrosunu fotoğraflamak için görevlendirilmişti.

Şimdiye kadar fotoğrafa gelen en yüksek teklif 6 bin 500 dolar (yaklaşık 45 bin TL) oldu.

 


Aniston Instagram'da videoyla beraber paylaştığı metinde, "Sevgili dostum @markseliger; @radvocacy ve @christiesinc ile işbirliği yaparak, benimki de dahil 25 portresini Kovid-19 yardımlarına destek için açık arttırmaya çıkardı" diye yazdı.

Bu portrenin satış gelirinin tamamı ülke çapında sağlık hizmetlerine erişimi kısıtlı kişilere ücretsiz koronavirüs testi ve tedavisi sağlayan @NAFClinics organizasyonuna gidecek. Bunun bir parçası olmama vesile olduğun için tekrar teşekkür ederim Mark.

Aniston'ın aradan geçen sürede bir milyonun üzerinde beğeni alan gönderisi, takipçilerinden ve ünlü arkadaşlarından gelen destek mesajlarıyla dolup taştı. Bu kişiler arasında yer alan oyuncu Rita Wilson şöyle yazdı:

Çok güzel fotoğraf! Fıstık gibi bir kız.

Jennifer Garner da şunu ekledi:

Harika, teşekkürler.

Ünlülere ait 25 portresini açık artırmaya çıkaracak olan Christie's'e müzayedeyle ilgili konuşan fotoğrafçı, Aniston'ın bir "yıldız" olacağını o zamandan bildiğini söyledi.

Seliger, “Jennifer Aniston'la ilk tanıştığımda onun büyük bir yıldız olacağını biliyordum. Tekinsizdi. Onu tanıdığınızı sanırdınız veya en azından onunla tanışmış olmayı dilerdiniz” dedi.

Friends ekibini fotoğraflama görevini almıştım; ekip dizinin ne kadar hızlı patladığına dair hala biraz şaşkındı. Rachel'ın meşhur saç kesimini bulan, Chris McMillan adında harika bir stilist vardı, koca bir enerji yumağıydı.

Çekimden hemen sonra Jennifer'ı Rolling Stone dergisinin kapağı için tavsiye ettim, tabii ki kapağa taşıdılar. O zamandan beri birçok kez birlikte çalıştık, son derece sadık ve hala onu ilk gördüğüm anki kadar sevecen.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fotoğrafçı, RADArt4Aid sanal bir açık artırma kampanyasının parçası olarak Red Carpet Advocacy (RAD) ve Christie's'le işbirliği yaptı. Her baskının satışından elde edilen para, ünlü isimlerin seçtiği yardım kuruluşlarına gidecek.

12 Haziran'da sona erecek müzayedeye dahil edilen diğer ünlü portrelerinin içinde Leonardo DiCaprio, Oprah Winfrey, Brad Pitt, Billy Eilish ve Lenny Kravitz de var.

 


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer
 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU