Alaattin Çakıcı’dan Bahçeli’ye MHP Genel Merkezi’nde ziyaret

Organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla hükümlü olduğu cezaevinden infaz düzenlemesiyle tahliye olan Alaattin Çakıcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti

Alaattin Çakıcı ile Devlet Bahçeli ziyaretin ardından bir de hatıra fotoğrafı çektirdi / Fotoğraf:@alattincakici

Organize suç örgütü liderliği başta olmak üzere hüküm giydiği farklı suçlardan dolayı 20 yılı aşkın bir süre cezaevinde kalan Alaattin Çakıcı, yapılan infaz düzenlemesiyle 16 Nisan'da tahliye edilmişti.

Çakıcı’nın da tahliyesine uzanan süreç MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisini cezaevinde ziyaretinin ardından gündeme getirdiği af talebiyle başlamıştı.

Bahçeli, Çakıcı için "Ülke ve ülkü sevdalısı" demişti

Bahçeli, ziyaretinin ardından basına verdiği demeçlerde Çakıcı’yı “Ülke ve ülkü sevdalısı” olarak tanımlamıştı.

Çakıcı tahliye olmasının ardından ilk defa Bahçeli’yi MHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti

Çakıcı ziyareti kendisine ait Twitter hesabından bir mesajla duyurdu. Bahçeli ile çekilmiş bir fotoğrafını da kullanan Çakıcı, paylaşımnda şu ifadaleri kullandı: 

Türk dünyasının ve Türk milletinin yaşayan efsanevi lideri, mensup olduğum camianın genel başkanı değerli ağabeyimi genel merkezimizde ziyaret ettim. Kendilerine ve Türk milletine saygılarımla arz ederim. Alaattin ÇAKICI

 

Çakıcı paylaşımında ziyarette ne konuşulduğuna dair ek bir bilgi vermedi. Bahçeli'den ziyarete dair şu ana kadar bir açıklama yapılmadı.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU