Ronaldo, Diego Simeone’nin o hareketine yanıt verdi

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Juventus, Atletico Madrid'i Cristiano Ronaldo'nun golleriyle 3-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Ronaldo’nun attığı golden sonra yaptığı hareket sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi

Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin ilk maçta yaptığı harekete göndermede bulundu

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Juventus, sahasında Atletico Madrid'i ağırladı. İlk maçı 2-0 kaybeden Juventus, rakibini 3-0 mağlup ederek adını son 8 takım arasına yazdırdı.

Juventus'u galibiyete taşıyan goller Cristiano Ronaldo'dan geldi. Portekizli yıldız, biri penaltıdan olmak üzere 27, 49 ve 86. dakikalarda attığı gollerle takımını sırtladı.

 

 

Ronaldo attığı golün ardından ardından ilk maçta Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone’nin yaptığı hareketin benzerini yaparak geceye damgasını vurdu. Ronaldo’nun bu hareketi sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasına girdi.

 

 

Ne yaşandı?

Diego Simeone, turun ilk ayağında Jose Gimenez'in attığı gol sonrasında skandal bir hareket yaptı. Simeone’nin bu hareketi büyük tepki topladı ve sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Maç sonrasında Simeone, Juventus ve taraftarlarından özür dileyerek, "O hareketi Juventus'a yapmadım" ifadelerini kullandı.

DAHA FAZLA HABER OKU