Bohemian Rhapsody: Queen’in klip yönetmeni, devam filminin ‘yoğun şekilde tartışıldığını’ söyledi

Grubun birkaç video klibini yöneten Rudi Dolezal, Bohemian Rhapsody’nin devam filmi üzerine görüşmelerin olduğunu belirtti

Efsanevi İngiliz rock grubu Queen’in birkaç video klibini yöneten Rudi Dolezal’a göre, Bohemian Rhapsody'nin devam filminin çekilmesinin üzerine ciddi bir tartışma var.

Grubun “These Are the Days of Our Lives”, “Show Must Go On” ve “The Invisible Man” gibi şarkıları için klip çeken yönetmen, Queen biyografisine ikinci bir filmin eklenebileceğini belirtti.

Page Six’e konuşan Dolezal, grubun menajeri Jim Beach’ten bahsederek, “Live Aid festivali ile başlayacak bir devam filmi çekmeyi planladığına eminim” dedi.

Yönetmene göre, Queen ailesi olası bir devam filmi için yoğun bir tartışma içinde.

İlk kez 2018’de vizyona giren Bohemian Rhapsody, dünya çapında 875 milyon dolardan (yaklaşık 5 milyar lira) fazla gişe hasılatı yapmıştı. Film ayrıca 4 Oscar ödülü almış; bunlardan biri de Freddie Mercury’i canlandıran Rami Melek’e verilen En İyi Erkek Oyuncu ödülü olmuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmin yönetmeni Bryan Singer ise cinsel tacizle suçlanmasının ardından projeden uzaklaştırılmış, yerine Dexter Fletcher getirilmişti. Suçlamalar yüzünden filmin GLAAD Medya Ödülleri’ndeki adaylığı iptal edilirken, Singer taciz iddialarını reddetmişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Çağla Üren

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU