Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlarını yöneten Sloven hakem Vincic, uyuşturucu ve fuhuş operasyonunda yakalandı

FIFA kokartlı Slovenyalı hakem Slavko Vincic, Bosna-Hersek'te bir fuhuş partisinde yakalandı. Vincic'in fuhuş zincirinin başı olduğuna inanılan Tijana Ajfon'nun yanında gözaltına alındığı bildirildi

Slavko Vincic, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe'de dahil birçok maçta görev almıştı / Fotoğraf: AFP

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, Manchester City ve Liverpool'un maçlarını yöneten Sloven hakem Slavko Vincic, uyuşturucu ve fuhuş baskınında yakalandı.

 

 

Bosna Hersek'in Sırp kantonundaki özel bir daireye düzenlenen baskında FIFA kokartlı hakem Slavko Vincic ile birlikte toplam 26 erkek, 9 hayat kadını ile birlikte evin içerisinde gizlenmiş birçok yasa dışı silah ve yüksek miktarda uyuşturucu ele getirildi.

 

Tijana Maksimovic - Instagram.JPG
Partiyi Tijana Maksimovic'in düzenlediği iddia ediliyor / Fotoğraf: Instagram

 

Partiyi düzenleyen kadın da yakalandı

Baskında gözaltına alınan Tijana Maksimovic olarak bilinen Tijana Ajfon'un partiyi düzenlediği ve fuhuşa aracılık ettiği iddia edildi.

Tijana Ajfon'un zorladığı ve kandırdığı Sırp kızlarını bu tip partilerde kullandığı bildirildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlarını yönetmişti

Slavko Vincic, bu sezon Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştığı Club Brugge maçını yönetmişti. Sarı-kırmızılılar, deplasmanda karşılaştıkları Belçika temsilcisiyle golsüz berabere kalmıştı.

Sloven hakem ayrıca Fenerbahçe'nin 2018'de Benfica ile oynadığı müsabakada düdük çalmıştı. 

Vincic, sarı-lacivertli ekibin Benfica'ya deplasmanda 1-0 yenildiği ilk maçın rövanşında Kadıköy'de oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını yönetmişti.


 
Independent Türkçe, NTV Spor

DAHA FAZLA HABER OKU